Çoklu Yabancı Dil ve Seçmeli Ders

Kodla Büyü

rock

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ne yazık ki benim okulum da bu sene çoklu yabancı dile geçiyor. Bu sene sadece 4 şube 6. sınıflara toplam 8 saat zorunlu dersim var.
Medya okuryazarlığı bizim norma etki ediyor sanırım?
Medya okur yazarlığı
Yapay zeka uygulamaları
Dijital sanatlar
Robotik kodlama
Derslerinden hangisini seçmek daha mantıklı?
Robotik kodlama dersinde materyal aldırmak ve sınıfça uygulamak zor, bu ders tamamen bilgisayar üzerinde işlenebilir mi?

Ne yazık ki benim okulum da bu sene çoklu yabancı dile geçiyor. Bu sene sadece 4 şube 6. sınıflara toplam 8 saat zorunlu dersim var.
Medya okuryazarlığı bizim norma etki ediyor sanırım?
Medya okur yazarlığı
Yapay zeka uygulamaları
Dijital sanatlar
Robotik kodlama
Derslerinden hangisini seçmek daha mantıklı?
Robotik kodlama dersinde materyal aldırmak ve sınıfça uygulamak zor, bu ders tamamen bilgisayar üzerinde işlenebilir mi?
Hocam medya okuryazarlığı Türkçe ve sosyal bilgilere de sayılabiliyor norm hesabında idare kime verirse tâbi (bilisimle birlikte) .Ancak diğer dersler norm hesabında bize yazılıyor (dijital Sanatlar -Gorsel Sanatlara sayılıyor mu tam bilmiyorum). Kendi derslerinizi sectirmeniz daha mantıklı gibi şahsi fikrim.

Yapay zeka seçilmesi en mantıklısı hocam, 8.sınıflarda 2 saat normada katılıyor, umarım hakkınızda hayırlısı olur.

6larda robotik kodlama, 7lerde dijital sanatlar dersi seçtik geçen sene. Benimde sadece 8 saat dersim kalmıştı. Materyal almak aldırmak mümkün olmayan bir okuldayım. Robotik ve dijitalde başta teorik konular işledim sonrasında robotikte kodlama uygulamalarıyla devam ettim. Dijitalde de canvadan çalışmalar yaptık.

ilksms
Geri