A aksböte08 Aktif Üye Mesajlar 214 Dün 21:55 da #31 Rdn Mth' Alıntı: Bu proje ne zamana kadar devam edecek ? İkili eğitim yapan bir ortaokul pilot okul olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... İkili eğitim, taşımalı eğitim, başka okulun binasıni kullanma vb.durumlarda okul çoklu Yabancı Dil modeli için başvuru yapamıyor hocam.
Rdn Mth' Alıntı: Bu proje ne zamana kadar devam edecek ? İkili eğitim yapan bir ortaokul pilot okul olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... İkili eğitim, taşımalı eğitim, başka okulun binasıni kullanma vb.durumlarda okul çoklu Yabancı Dil modeli için başvuru yapamıyor hocam.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,353 Dün 23:34 da #32 Rdn Mth' Alıntı: Bu proje ne zamana kadar devam edecek ? İkili eğitim yapan bir ortaokul pilot okul olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... MEB Stratejik Planına göre 2024-2028 yılları arasında kademeli olarak yaygınlaştırılacak: https://odsgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_02/08085237_meb_2024_2028_stratejik_plani.pdf
Rdn Mth' Alıntı: Bu proje ne zamana kadar devam edecek ? İkili eğitim yapan bir ortaokul pilot okul olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... MEB Stratejik Planına göre 2024-2028 yılları arasında kademeli olarak yaygınlaştırılacak: https://odsgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_02/08085237_meb_2024_2028_stratejik_plani.pdf
R Rdn Mth Aktif Üye Mesajlar 238 52 dakika önce #33 aksböte08' Alıntı: İkili eğitim, taşımalı eğitim, başka okulun binasıni kullanma vb.durumlarda okul çoklu Yabancı Dil modeli için başvuru yapamıyor hocam. Genişletmek için tıkla ... bildiğim bir pilot ortaokul ikili eğitime geçmek için başvuru yaptı. tekli eğitim için mevcut fazla geliyor artık bu durumda ne olur?
aksböte08' Alıntı: İkili eğitim, taşımalı eğitim, başka okulun binasıni kullanma vb.durumlarda okul çoklu Yabancı Dil modeli için başvuru yapamıyor hocam. Genişletmek için tıkla ... bildiğim bir pilot ortaokul ikili eğitime geçmek için başvuru yaptı. tekli eğitim için mevcut fazla geliyor artık bu durumda ne olur?