Çok hoş bir fon müziği- Leyla ile Mecnun'dan Geri Dönme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan netame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
daha önce de belirtmiştim forumda, şimdi de söylüyorum..
leyla ile mecnun dizisini tek geçerim!
tşk.ler hocam paylaşım için..

her l&m izledikten sonra bu muziği bir kere dinlerim.. teşekkürler paylaşım için :+1:

merfi' Alıntı:

hocam son bolum nasıldı? hitler falan.. hala aklıma geldikçe guluyorum

berra_u' Alıntı:
merfi' Alıntı:

süper ötesiydi..:)))) ben senariste hayranım zaten.. nerden bulur, nasıl gelir aklına böle şeyler..!
ondan önceki bölümün son sahnesinde de (arka fonda bu müzik, mecnunun mezarın başında leylayla konuştuğu, yavuzun şiir okuduğu sahne) sesli biçimde ağladım..hatta dizinin etkisinden bi müddet uyuyamadım o gece:)
bolca güldürüp, ansızın ağlatabiliyo..
helal yaa ne diyim.. türkiyede bi ilk!

teşekkürler hocam... bende diğer arkadaşlar gibi tek geçtiğim dizi. inşallah kanal değiştirmez, TRT'de kalır... imdb'denin anketinde ilk 5'e girmişti, şuan 10. sırada, düşünün artık hayran kitlesini...

yalnız bilmeyene anlatması zor bir dizi, ailecek hastasıyız, paylaşım için tşk..

merfi' Alıntı:
sana sonuna kadar katıLıyorum hocam...tüm bölümleri var arşivimde...mükemmel bir dizi, süper espriler, kalite 10 numara hafız :)

merfi' Alıntı:
berra_u' Alıntı:
merfi' Alıntı:

süper ötesiydi..:)))) ben senariste hayranım zaten.. nerden bulur, nasıl gelir aklına böle şeyler..!
ondan önceki bölümün son sahnesinde de (arka fonda bu müzik, mecnunun mezarın başında leylayla konuştuğu, yavuzun şiir okuduğu sahne) sesli biçimde ağladım..hatta dizinin etkisinden bi müddet uyuyamadım o gece:)
bolca güldürüp, ansızın ağlatabiliyo..
helal yaa ne diyim.. türkiyede bi ilk!

beni de ağlatan mecnunun şirinin kalbine kafasını dayayıp leylanın sesiyle mecnun mecnun demesi yok mu...alttan da müziği verdiler..offf off bitirdi beni yaa...videoyu atarım buraya bu aksam.

BBNET
Geri