**ÇOK Önemli** Bir soru --COMENIUS--

Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,111
Arkadaşlar,

Koordinatör formu doldurduktan sonra "SUBMIT ONLINE" tuşuna basıp gönderiyor. Ardından çıktısını alıp müdüre mavi kalemle imzalatıp ulusal ajansa kargoluyor değil mi?

Partnerlere de hazırladığımız PDF dosyasını mail atıyoruz, onlar ne yapacaklar?
 
COmenius ile uğraşan yok mu?

KOORDİNATÖRÜZ

1- Submit diycez
2- partnerlere pdfyi mail atıcaz
3- müdüre el yazısı ile alt kısmı doldurtacağız
4- Pdf yi CD'ye çekip, üst yazı ile Ulusal Ajansa vereceğiz

ORTAKLAR

Ne yapacaklar?
 
Ulusal ajansın sitesinde açıkça yazmış bence. Oradan alıntı gönderiyorum. Başarılar

•Yukarıda linki verilen 2012 yılı başvuru formunu pdf dosyası şeklinde bilgisayarınıza kaydediniz. Bilgisayara kaydedilmeyen başvuru formu açılmayabilir.

•Başvuru formunu tam ve eksiksiz olarak doldurunuz. "Validate" tuşuna basarak formun doğru ve eksiksiz doldurulduğunu kontrol ediniz. Başvuru formunuzu internet bağlantısı olmadan doldurabilirsiniz.
•Başvuru formunu doldurduktan ve son şeklini verdikten sonra internet bağlantısını sağlayarak M.3. bölümündeki "Submit online" tuşuna basınız. Başvurunuz online olarak yapılmış olacaktır.
•Başvuru formunu proje kapsamında ortağınız olan diğer okullara, pdf dosyası şeklinde, e-posta ile gönderiniz.
•Başvuru formunu, pdf dosyası şeklinde, CD'ye kaydediniz.
•Doldurmuş ve onaylamış olduğunuz başvuru formunuzun çıktısını alınız. "L. İmza" (L. Signature) bölümünün tamamı okulun yetkili kişisi tarafından mavi renkli bir tükenmez/dolma kalem ile elde doldurulmalı, imzalanmalı ve mühürlenmelidir. Buradaki bilgiler Türk okuluna ait olmalıdır.

Başvuru formunun son sayfasında yer alan "M.2 Submission Summary" tablosunda formun AB Komisyonunun online sistemine başarıyla gönderilip gönderilmediğinin onayı için bir alan bulunmaktadır. Formun sisteme başarıyla yüklendiği bu tablonun "Event" ve "Status" bölümlerindeki ifadelerden anlaşılabilir. Ayrıca bir alındı belgesi (submission confirmation) olmayacaktır. Koordinatör kurum formu online siteme başarı ile yükleyip bu alanı kontrol ettikten sonra formun bu son halini ortak kurumlara göndermelidir.

•Başvuru formunun imzalı-mühürlü kağıt çıktısını ve CD'sini resmi üst yazı ekinde (gerekli durumlarda aşağıdaki 3. ve 4. maddelerde belirtilen diğer belgeler ile birlikte) Başkanlığımıza gönderiniz.

2. Okul Ortaklığı kapsamında Türk okulunun ortak olduğu başvurularda aşağıdaki yol takip edilmelidir:
•Koordinatör okul tarafından pdf dosyası şeklinde e-posta ile size gönderilmiş olan başvuru formunuzun kağıt çıktısını alınız. Başvuru formunda "L. İmza" (L. Signature) bölümünün tamamı okulun yetkili kişisi tarafından mavi renkli bir tükenmez/dolma kalem ile elde doldurulmalı, imzalanmalı ve mühürlenmelidir. Buradaki bilgiler Türk okuluna ait olmalıdır.

•Başvuru formunu, pdf dosyası şeklinde, CD'ye kaydediniz.
•Başvuru formunun imzalı-mühürlü kağıt çıktısını ve CD'sini resmi üst yazı ekinde (gerekli durumlarda aşağıdaki 3. ve 4. maddelerde belirtilen diğer belgeler ile birlikte) Başkanlığımıza gönderiniz.

3. (Vakıf veya dernek bünyesinde kurulmuş olanlar hariç) Özel okullar, bir tüzel kişilik altında faaliyette bulunduklarını gösterir belgeyi (Özel Öğretim Kurumu Ruhsatnamesi) göndermelidir.

4. Ortak İletişim dili İngilizce dışında bir dil ise, ortak iletişim dilinde doldurulmuş orijinal başvuru formuna ek olarak, başvurunun ortak doldurulmuş alanlarının Türkçe veya İngilizce tercümesi (hem kağıt çıktı hem de CD'ye kaydedilmiş olarak) başvuru ile birlikte gönderilmelidir. Bu durumda formun tamamının çevrilmesi gerekmemektedir. Formun matbu kısımları (mevcut olan alan başlıkları, alan adları vs.) aynen korunarak sadece buralara girilen bilgilerin (D, F, G bölümlerinde doldurulan kısımların) çevrilmesi yeterlidir.
 
Onlarda kendi ulusal ajanslarının istediği şartlarda(1 ya da 2 kopya )hiç değişiklik yapmadan senin gönderdiğin pdf dosyasının çıktısınız alıp son sayfalardaki imza bölümünü ve bilgilerini doldurup ulusal ajanslarına gönderiyorlar.
 
Geri
Üst