Çocuklarınızdan duyduğunuz ilginç yada komik konuşmalar.

Kodla Büyü

kastor

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar sahurda uyku tutmadı.bir paylaşımda ben açayım dedim.
bugün balkonda bir ahşap sehpa tamiri yapıyordum bir kaç vida işim vardı ,3 yaşındaki oğlum yanıma geldi "baba o öyle yapılmaz şöyle yapacaksın" dedi.işi yarım bırakmak zorunda kaldım gülmekten.(adam olmuş)
Sizlerden de böyle anılar bekliyorum. bakalım ne cevherler var forumda.
İyi geceler.
edit-imla.

Benim oğlum şu an 2 yaş 2 aylık.
Oğlum ezan okundu mu korkar. Ne kadar uğrassakta bir türlü korkmasını engelleyemiyoruz. Bugün yine ezan okunurken bitmesini bekliyor bekliyor ve dayanamıyor "Allahhh git artık evine" diyor.

Dört yaşındaki oğlumun televizyonda kötü adamları görünce "ŞEYTAN" diye bağırmasına kızsam mı gülsem mi bilemiyorum.

bende 2,5 yaşındaki kızıma iyi uykular kızım Allah rahatlık versin dediğimde iç çekiyor dudağını büküyor arkasını dönüp ağlamaya başlıyor... Gece gündüz farketmaz:)))

m_ucar86' Alıntı:
Oğlum ezan okundu mu korkar. Ne kadar uğrassakta bir türlü korkmasını engelleyemiyoruz. Bugün yine ezan okunurken bitmesini bekliyor bekliyor ve dayanamıyor "Allahhh git artık evine" diyor.
aynen bizim oğlanda 9,5 aylık bizim evden ezan duyulmuyor ama anneannesinin evi caminin dibinde 3-4 aylıktan beri ezan sesi duyunca bi,r de horoz sesi duyunca ağlamaya başlıyor :))

BaRaNaY' Alıntı:
bende 2,5 yaşındaki kızıma iyi uykular kızım Allah rahatlık versin dediğimde iç çekiyor dudağını büküyor arkasını dönüp ağlamaya başlıyor... Gece gündüz farketmaz:)))

oğlumda kıyamam sana ben annem dediğimde dudak bkup ağlamaya baslıyordu :)) simdi buyudu tabi guluyor artık buna..

Benim yiğenim de çöp kamyonu hastası. sabahın 5inde çöp kamyonuna uyanıp onu izliyor. :D

Benim arakadaş hem kendine hem de eşine dokunmatik telefon almıştı. Onlar telefonu kullanırken 5 yaşındaki oğlunun söylediği söz: "Babacığım bu telefon severek mi kullanılıyor?" :D
Geçenlerde amcamlarda iftardayız. Amca oğlumun 5-6 yaşlarında bir çocuğu var. Yemekte kendisini babasıyla kıyaslayan bir cümle söylemişti ben de ona "Sen babanla bir misin demiştim" Birazcık düşündükten sonra "Yoo ben birim babam 2" demez mi. :D

oğlum bundan 5 ay önce kadar bir gün babasının dolabının başına geçmiş kıyafetlere bakıyor. Pembe bir tişört görünce teyzesine "teyze bu senin mi "dedi, teyzesi de " benim değil babanın o tişört" dedi ve bizi gülmekten yerlere yatıran cümle geldi oğlumdan " Babam bunu niye giyiyor ki ha ha ha" deyip gülmeye başladı. Hala kardeşimle hatırlar güleriz " İyi ki ikimizde varmışız birimiz anlatsa belki inanmazdık" deriz :)

Benim de 2 bucuk yasindaki kiz yegenime, tirnaklarini yememesini soylendigimizde "Ama onlar beni cagiriyolar" demisti :-)

Koltuk altına sürülen ter önleyici 8x4 roll on'u eline alan oğlum "Baba bu ne işe yarıyor parfümmü?" diye sorar.
Koltuk altına sürülen terlemeyi engelleyen bir şey diye cevap verdim.
Verdiğim cevapdan bir süre sonra salona geçen oğlum bir süre gelmeyince ne yaptığına bakmaya karar verdim.
Baktığımda roll on u koltukların altına parkeye sürdüğünü gördüm.
Yaptığına anlam veremeyip sorduğumda koltuk altına sürüyorum sen öyle demedinmi diye cevap verdi.

Trafik ışıklarını trafikte öğretmeye çalıştığımda kırmızı sarı yeşil diye sırası ile renkleri öğretmeye çalıştığımda o sarı değil
ki turuncu dediğinde farketmiştim aslında ikinci rengin sarı değilde turuncu olduğunu ama neden sarı diyoruz bilmiyorum.

Sarı renk diye öğretiliyor ama trafikde sarı değil turuncu ışık kullanılıyor

m_ucar86' Alıntı:

Evinizde bir-iki defa ezanı siz okusanız korkmaz hatta sizi taklit etmeye başlar, ezan bile okur.

olayı hatırlamıyorum ama 5 yaşındaki kızımın "bu hiçte adil değil" diyip arkasını dönüp gitmesini unutamıyorum :lol: :lol:

Biraz önce 5 yaşındaki kızımla telefonda konuşurken

_Neyse baba ben seni daha fazla rahatsız etmeyeyim

deyip telefonu kapatması.

Eşimin tayini doğudaki il merkezlerinden birine çıktı. Eşimle google maps ten bakıp konuşuyoruz ya burda hiç ev yok diye. İki gün sonra kahvaltıda oğlum (5 yaşında) baba oraya gidince çadırdamı yaşıycaz ama sonra kendimiz ev insaat edebiliriz değilmi diye sordu.

18 aylık yeğenim 10 a kadar sayabiliyor. bir -iküü-üt-.. gokuz .. çok tatlı oluyor sayarken.
3,5 yaşındaki de inşaat araştırmacısı olcam diyor. kayu dan duymuş :mrgreen:

benim oğlum(20 aylık) da motor hastası uyuturken bile motor yarışları ile uyutmak zorunda kalıyoruz karton kutudan kask yaptık eline bulaşık eldivenlerini takıyor motorcu botu(ymuş) giyiyor evde aynı motor sesi çıkararak dört dönüyor

shz' Alıntı:
olayı hatırlamıyorum ama 5 yaşındaki kızımın "bu hiçte adil değil" diyip arkasını dönüp gitmesini unutamıyorum :lol: :lol:
ahh kuzumm erken anlamış hayatın adil olmadığını benim kızım daha 13 aylık Badeden inciler gelecek yıllarda:)

BBNET
Geri