Çocuklarınızdan duyduğunuz ilginç yada komik konuşmalar.

Kodla Büyü
kızıma geçen gün komşumuz sen de büyüyeceksin anne olacaksın, annen anneanne baban dede olacaak senin çocuklarına bakacak vb. şeyler söylemiş.. bizimki dinlemiş dinlemiş düşünmüş gelmiş evde ağlıyor..
noldu dedim niye ağlıyosun
" ben büyümek istemiyorum evlenmek istemiyorum anne olmak istemiyoruuuuum" dedi. niye dedim
" senin yaşlanmanı istemiyorum, sen annenden uzakta yaşıyosun ayrı evde; senden ayrı bi evde yaşamak istemiyorum anne nolur " dedi.. :cry: öyle kötü oldum ki beraber yaşarız büyüük bi ev alırız hep birlikte yaşarız dedim biraz sakinledi :) Allahım uzun ve güzel ömür versn inşallah..

bilerzen' Alıntı:
kızıma geçen gün komşumuz sen de büyüyeceksin anne olacaksın, annen anneanne baban dede olacaak senin çocuklarına bakacak vb. şeyler söylemiş.. bizimki dinlemiş dinlemiş düşünmüş gelmiş evde ağlıyor..
noldu dedim niye ağlıyosun
" ben büyümek istemiyorum evlenmek istemiyorum anne olmak istemiyoruuuuum" dedi. niye dedim
" senin yaşlanmanı istemiyorum, sen annenden uzakta yaşıyosun ayrı evde; senden ayrı bi evde yaşamak istemiyorum anne nolur " dedi.. :cry: öyle kötü oldum ki beraber yaşarız büyüük bi ev alırız hep birlikte yaşarız dedim biraz sakinledi :) Allahım uzun ve güzel ömür versn inşallah..
Çok masumlar ya. Allah uzun ömür versin inş. :)

çok güzel bir resim yapan 3,5 yaşındaki oğluma eline sağlık çok güzel olmuş dediğimde yüzüme boş boş bakıp annneee yemek yapmadım ki neden eline sağlık diyorsun

her sabah olduğu gibi yine geç kaldık koşturarak evden çıkmaya çalışıyorum, kuzucuğum da oyalandıkça oyalanıyor.
çabuk bana yetiş ben çıkıyorum dedim
annnnneee beni sakın evde bırakma sen yokken yemek yapamam, diş fırçama yetişemem, zil çalarsa açamam, temizlikte yapamam...... diye uzayıp giden bir listeyle karşılaşınca listenin komikliğine mi güleyim yavrumun çaresizliğine mi üzüleyim bilemedim.

BBNET
Geri