Çocuklarınızdan duyduğunuz ilginç yada komik konuşmalar.

Kodla Büyü
bayanlarla oturmadayız. 4 yaşındaki oğlu yaramazlık yaptı annesi nasıl kızdı nasıl kızdı, köpürdü resmen. çocuk kaçıyor annesi kovalıyor. en sonunda anne sıkıştırdı köşede. kadın elini kaldırdı tam vuracakken çocuk "sakin ol annecim, sakin ol diyorum sana" demesin mi. kaçamayacağını anlayan çocuk son kozunu çok iyi oynadı. demin köpüren kadın baktık kahkahalar atıyor...

dün kızımı anaokulundan almaya gittim, girişte bekliyorum ilerde merdivenlerden göründü bizimki, yanından arkadaşı geçerken

"hoççakal celile" dedi bi taraftan yürüdü bi taraftan arkadaşına baktı, ama arkadaşı selamını almadı,
"ya da hoççakal diiil" dedi yürüdü geldi. :lol:

bugün de üzerine yelek giydirmiştim, "sakın yeleğini araya dereye atma" dedim.

"anneee dere nerde ara var tamam da dere nerde okulda" deyip anne sende hiç bişey bilmiyosun dercesine güldü bana.....

Oğlum iki yaşındaydı (Şimdi 10 yaşında). Tatile giderken yanıma ateşini düşürmek için fitil almıştım. Arabada çantamı karıştırırken fitilin ambalajında hafif eridiğini gördüm. Klimaya karşı tuftarak donmasını sağlayacaktım. Arkadan oğlum seslendi. -Anneeee bana fitil verir misin? Ben de saf saf -Ne yapacaksın oğlum fitili dedim. Cevap verdi, gayet normalce -..tüme sokacağım.

Benim de 4 yaşına girecek bir oğlum var. Birkaç ay önce konuşuyoruz. Doğum günlerinden bahsediyoruz. 6 yaşındaki abisine sen ocakta doğdun oğlum deyince, küçük "abimin fırında doğmamasına sevindim anne " dedi:) Yine küçük oğlum bir gün bardakta süt içerken heyecanlı heyecanlı bağırmaya başladı "Anneee sütün içinde kaymak vaaar, gördüüüm kaydıı!! ":)

uyumak için yatıp 2 dakika sonra yataktan fırlayan deli çocuk bize bu film bitince başkasını açın diyecekmiş onu unutmuş :)

benim yeğen var görme engelli 2 yaşında ama o kadar tatlı ki anlatamam kız olduğu için belkide dili papuç gibi ne söylesem anında kapıyor birde özelliği var ezan okunurken herkesi susturuyor ve ezan bitene kadar hiç konuşmuyor sanki mest oluyor çocuk kıyamam ona ya çok özledim..

gulogr' Alıntı:
Benim de 4 yaşına girecek bir oğlum var. Birkaç ay önce konuşuyoruz. Doğum günlerinden bahsediyoruz. 6 yaşındaki abisine sen ocakta doğdun oğlum deyince, küçük "abimin fırında doğmamasına sevindim anne " dedi:) Yine küçük oğlum bir gün bardakta süt içerken heyecanlı heyecanlı bağırmaya başladı "Anneee sütün içinde kaymak vaaar, gördüüüm kaydıı!! ":)
:lol:
:lol:

ben bu başlığı yeni görüyorum. benim oğlum daha 20 günlük konuşmasına daha çok var ama burda arkadaşların paylaştıklarnı okudukça gözlerimden yaşlar geliyor gülmekten. süper bu çocuklar gerçekten. filozof hepsi de.

kaybil' Alıntı:
benim yeğen var görme engelli 2 yaşında ama o kadar tatlı ki anlatamam kız olduğu için belkide dili papuç gibi ne söylesem anında kapıyor birde özelliği var ezan okunurken herkesi susturuyor ve ezan bitene kadar hiç konuşmuyor sanki mest oluyor çocuk kıyamam ona ya çok özledim..
Allah yardımcınız olsun hocam Allah bahtını güzel etsin tabi bütün çocukların

eve dönerken arabada uyuyan oğluma uyanınca
babası: oğlum sen yolda mı uyudun?
cevap: Hayııııııır baba yolda nasıl uyuyum arabalar üstümden geçer benim, tabiki de yatağımda uyudum :)

Halk otobüsündeyiz. Biraz kalabalık. Bir grup üniveriste öğrencisi biniyor. Bir tane erkeğin kulağında küpe var.
3 yaşındaki kızım dikkatli dikkatli baktıktan sonra yüksek sesle:
" Aaaa babaa; adam kız gibi küpe takmış !" bütün gözler bizde .kızım durmadan tekrar ediyor, ben susturmaya çalışıyorum.

yeğenim bize geldiğinde fena alıştırmışız tabi abur cubura, bir gün yine abimler gelmişlerdi evde fazla bir şey yok tabi, yeğenim anneme, babaanne bir şey yoksa bari hacı dede bisküvilerinden ver dedi.

kızımı uyuturken okuduğum hikaye bitince kızımın tepkisi:
-Anneeee! Ben bu sakallı adamla uyumak istemiyorum...

asu' Alıntı:
Oğlum iki yaşındaydı (Şimdi 10 yaşında). Tatile giderken yanıma ateşini düşürmek için fitil almıştım. Arabada çantamı karıştırırken fitilin ambalajında hafif eridiğini gördüm. Klimaya karşı tuftarak donmasını sağlayacaktım. Arkadan oğlum seslendi. -Anneeee bana fitil verir misin? Ben de saf saf -Ne yapacaksın oğlum fitili dedim. Cevap verdi, gayet normalce -..tüme sokacağım.

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

Hocam bu ne yaa.. Süper cevaplamış çocuk. Eminim bakakalmışsınızdır. :puhaha:

Bizim oğlan 2,5 yaşında alt komşunun kızı hava atıyor bizimkine babası dönerci. kız diyor benimm babamm döner kesiyor yaaa. bizim oğlanda vaybeee babası döner kesiyormuş diyor aklımıza geldikçe gülüyoruz :)

bizim yegende köyde geçende komsunun yumrutasını almıs kümesten kırmıs her taraf batmıs daha 3.5 yasında yengem tabi çağırınca kayboldu bir ara sonra geldi felaket yumurta kokuyor yengem bağırıyor tabi neden kırdın felan bizimkinin elinde bir kaç tane papatya var kaybolduğu sırada koparmıs. annesine hitaben:
-elimdeki papatyaları alıp ıslamıyorda bana bağırıyor

Oğlum 4 yaşında; dün akşam epeyce büyük bir oyuncakçıda tam 50 dakika dolaştıktan sonra hiç bir oyuncak almadan çıktık.Arada bir oğluma oğlum bak şu güzelmiş falan diye oyuncakları gösteriyordum iki kez gösterdim üçüncüde oğlum:Anne lütfen susar mısın oyuncak seçmeye çalışıyorum dittatimi(dikkatimi) dağıtıyorsun bende oyuncak seçemiyoyum,sonrada onu alamazsın bunu alamazsın diyip duyuyorsun(duruyorsun)dedi.Eşimle çok güldük.Başlığı görünce aklıma geldi,paylaşmak istedim:D

ben de kızımı eski bakıcısına götürcektim. ama kızıma bi şaka yapim dedim. zeliha anneannen seni hiç özlememiş gelmesin müsait değilim diyo dedim. yüzüme bi acı acı baktı donakaldı, dayanamadım şaka şaka dedim.

"bi daha böyle bi çakayla önüme kaçma" dedi. :D (böyle bi şakayla karşıma çıkma)

kapıyı çalıyorum..
içerden 3 yaşındaki çocuk soruyor..

-kim oooo???
-beniiiim!!!
.
.
(bekliyor)
.
-ben misin?

bakıcı kızımı severken "sen çok tatlısın yaa" demiş
kızım da "ban da öyle geliyor" demiş geçen ay 27 aylık kızım..

benim oğlum bu ay sonunda bir bucuk yasında olacak anne baba mama gibi basit seyler söyluyor ama gecenlerde ona :"pepe annesşne ne renk çiçek verek kırmızı kırmızı kırmızı kıpkırmızı" şarkısını söylüyordum ben kırmızı dedikçe o da "bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdıd" diyor çok hosuma gidiyor :)

Bugün arabadan indirdim çocukları kaldırımda bekliyorlar bende arabadan bir kaç eşya alıcam gidicez. Karşıdada başka bir bayan şöför park etmeye uğraşıyor. Baktım kızım eliyle gel gel yapıp bağırıyor. Hadi annecim gidiyoruz dedim. Bi saniye dedi. Bu sefer kolunu çevirerek topla topla diye bağırmaya başladı çok güldüm.

Benim 8 yaşında ki ileri zekalılar numaralarını ezmerleyemiyor 48 tane 2. sınıf okutuyorum yeni aldım 19 tanesi okuyamıyor.. Sizin çocuklara imrendim valla

bizim de yeğen 4 yaşında yeni kardeşi doğdu annesi babası kıskanmasın diye yanında pek sevmiyorlar anne baba bebekle uğraşırken buradan bakıyorum da çok mutlu görünüyorsun hıh demiş :D

BBNET
Geri