Çocuklarınızın Geleceği İçin BT Dersini Seçin...

Kodla Büyü

nebilimben

Üye
Çocuklarınızın Geleceği İçin Bilişim Teknolojileri Dersini Seçin

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve bildiğiniz üzere derslerimiz artık ve 6 7 8 sınıflarda 2 saat seçmeli oldu... Bu şekilde bir kampanya yürütürsek ve bu kampanyayı TV de yayınlatmayı başarabilirsek bilişime verilen önem ve değerin artacağını düşünüyorum ... çeşitli reklam senaryoları dahi tasarlanabilir belki TV de olması çok maliyetli olabilir ama internnette bile bu şekilde videolar çekip yayınlatabilirsek çeşitli sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile büyük bi dikkat çekebiliriz.. diye düşündüm
bilmem yanlışmı düşündüm ama umarım destek verecek arkadaşlar olur....

Bildiğimiz üzere sadece 5 sınıflarda 2 saat oldu, geçiş kademeli olacak norm hesabını yanlış yapmayın diye il ve ilçelere yazı gitmişti o yalan mı oldu topyekünmü geçiş yaptık

anlamadım hocam nasıl sadece 5. sınıflarda 2 saat oldu? çizelgede 5 6 7 ve 8 de 2 şer saat olduğu ve 4 defa seçilebieceği yazıyor benmi yanlış anladım ?

Hocam kademeli geçiş varya ben 5ler 4*3 ama diğerleri aynen devam diye anlamıştım,
pazartesi akşamı besin zehirlenmesi geçirdim ama pazartesi günü daireden en son ayrıldığımda durum böyleydi bu iki günde değişmişmidir bilemem elbette.

geçiş kademeli hocam bu sene sadece 1 ve 5 sınıflar yeni sisteme geçiyor diğerleri eski düzene devam

geçişin kademeli olduğu açıklandı.ancak galiba birçok yerde halen farklı uygulamalar mevcut...

Bu reklam filmi eskiden beri sıcak baktığım birşey. O kadar borcumun arasında ben böyle bir girişim olursa elimden gelen maddi yardımıda yapacağım.

Bu reklam fikri benim de aklıma geldi. Bursanın osmangazi ilçe zümresinde belirtmiştim. Ama buraya yazan arkadaşı gerçekten tebrik ederim. Bence de reklam verdirmek iyi fikir.

Arkadaşlar mesajlarınız için öncelikle teşekür ederim ... esenordelarthe afiş çalışmaları gayet başarılı fikir olarakta bence her okulda görev yapan BT öğretmeni bu afişlerden bi tane bastırıp okuluna asılmasını sağlayabilir... Fakat bir TV reklamı tüm ülkede sesimizi duyurmamızı sağlayacaktır bununla ilgili neler yapılabileceğini tartışabiliriz bu başlık altında nebilim belki bi TV de yada reklam ajansında tanıdığı olan olur vs. vs...

hocam muallakta olan bir konuda çocuklar seçmeli dersleri tek tek seçebilecekler mi yoksa paket olarak mı seçecekler. Yani spor ve sanat seçmeli ders paketini seçen öğrenci, fen ve matematik seçmeli ders grubundan da seçmeli ders seçebilecek mi? Eğer seçemeyecekse iş kötü çünkü müzik, beden, görsel sanatlar o grupta. Birde zeka oyunları var o da sosyal seçmeli paketinde. Yani seçmeli dersler paket olarak alınırsa çok farklı bir durum ortaya çıkar.

BBNET
Geri