Çocuk Odası

Kodla Büyü

serkanholep

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bizim uşaklara oda almayı düşünüyoruz

aynı odayı paylaşacaklar

sizin tecrübelerinizden faydalanmak için mobilya konusunda soru soracağım

çilek veya marka ürünler mi yoksa bu ürünlerin marangozda yaptırılması mı ya da kendi imalatı ürünleri satan mağazalar mı

erkek-kız zaten ergenlik dönemi öncesi odaları ayrılacak bence buna dikkat edin.
diğerlerini zevkiniz ve bütçenize göre ailenizle karar verin..
çilek vb markalar çok kaliteli oldukları için pahalı değiller marka oldukları için pahalılar.

hocam ben de oğlum için oda düşünüyorum şimdilik daha besikte ama çilek vs çok pahalı....takım olarak bir magazaya gidip almayı da düşünmüyorum açıkçası ...evlenirken evimin sehpa şifonyer kitaplık gibi eşyalarını internetten almıstım ve çok ucuza gelmişti ..yine oğlum için;
baza, şifonyer 4 kapaklı gardrop, bir tane de komodin düşünüyorum ve bazayı bellondan diğerlerinide internetten diğer magazalardan almayı planlıyorum....

ben kızıma tekzen de internetten almıştım çok da ucuza gelmişti. takip edin arasıra indirimli ürünleri oluyor.

Hocam yaklaşık iki ay önce mağaza mağaza gezdik çocuk odası almak için, kaliteli ve ekonomik bir oda için fiyatlar aşağı yukaru aynıydı. Çilek odası aldık. Kullanılan malzeme konusunda çilek odası gerçekten iyi, kendilerini ispatlamışlar. Ayrıca pahalı falan da değil, ne olduğu belli olmayan bir mobilya mağazası, kalitesiz olduğu belli çocuk odası için çilekle hemen hemen aynı fiyatı çekmişti. Önerim çilektir, ama yine de son karar sizin.

hocam ez kendinizinse ve taşınmayacaksanız. bence çok kaliteli olması önemli değil. mobilya sökülüp takımadığı sürece zaten fazla eskimez. zaten günümüzde mobilyaların ömrü belli bir süre sonra eskimese de sıkılıp değiştireceksiniz. sökülmeyecekse her marka mobilya çocuğunuzu büyütür bence.

biz de gezdik bugün de inegöle gideceğiz inşallah

mobilya mağazaları nın kendilerine özgü tasarımları da var çilek ten kopya çektikleri de

kaliteli ve özgün tasarımlarda fiyat çok artıyor

çok da ahşap veya malzeme kalitesinden anlamadığımızdan kendi üretimini satan mağazalardan (veya marangoz) çekiniyorum

sonuçta size çok övdüğü bir malzeme örneğin ortopedik yata kalitesi çok düşük olabilir

o yüzden marka diyorum

ama markaya da olur olmaz yere bin lira fazla vermek de istemiyorum

bir de şu var

çocuklar 2 yaşında ve aldığımız ürün daha çocuksu olsun istiyoruz ama biraz büyüdüklerinde bu sorun olacak

çok kararsızız

eşim beyaz bir oda istiyor

sticker larla veya yatak örtü ve başlıklarıyla renklendirebiliriz diyor

Çocuk odalarında fazla ayrıntı yani görsel (sticker resim yapıştırma vs) dikkat dağınıklığı yapıyormuş.
Bizimkiler ikiz ve 8.5 yaşındalar odalarını ayırdık mecburen erkek olana çilek ve istikbalden aldık hepsi de taş gibi yani çocuğun açma kapamalarına banamısın demiyor... kıza istikbalin yan ürünü bellona aldık birkaç ayda arızaları çıktı....
Kısacası taşınmayacaksanız uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorsanız marka alın.

ilon' Alıntı:
Çocuk odalarında fazla ayrıntı yani görsel (sticker resim yapıştırma vs) dikkat dağınıklığı yapıyormuş.
Bizimkiler ikiz ve 8.5 yaşındalar odalarını ayırdık mecburen erkek olana çilek ve istikbalden aldık hepsi de taş gibi yani çocuğun açma kapamalarına banamısın demiyor... kıza istikbalin yan ürünü bellona aldık birkaç ayda arızaları çıktı....
Kısacası taşınmayacaksanız uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorsanız marka alın.

kendinden şekilli olanlar genelde ya kıza ya erkeğe göre renklendirilmiş

o yüzden sade bir oda düşünüyoruz

yatak başlıklarını farklı renk olarak dolap üzerine de bir iki stickerle oday renklendirmeyi hayal ediyoruz

tabi dediğiniz yaşlara gelince oda ayırma zorunluluğu doğacak

artı şu an kiracıyız

yatak mobilya olarak değilde doğrudan yatağını alırken paraya kıyın. güzel bir yatak terletmez, alerji etmez, rahat uyutur sizde rahat uyursunuz. ev kendinizin ise mobilya için çok para vermeye gerek yok. ankara,inegöl,bursa,konya vb gibi büyük mobilya sanayileri olan şehirlerdeyseniz zaten çileğe para vermeye gerek bile yok..

BBNET
Geri