sevdalimhayat
Aktif Üye
Fırsat sitesinde bilişim eğitimi için verilen ilan dikkatimi çekti.Bilişim dersleri zorunlu olsaydı aileler bir kursa 5500 TL vermek zorunda kalmayacaklardı.
http://www.sehirfirsati.com/deals/ankar ... _175&a=829
Türkiye'de Bir İlk! Çocuk Bilişimciler Eğitimi %60 İndirimle Deulcom Ümitköy'de! 5500 TL Değerindeki 9 Aylık Çocuk Bilişimci Eğitimi 2250 TL!
Bazen küçük bir ilhamla çok büyük işler başarabiliriz. Deulcom, Türkiye’ye ilham vermeye devam ediyor
Artık oyun oynama devri bitti , Şimdi oyun yazma zamanı!
1992 yılında birçok yenilik yaratan eğitimleriyle bu sektöre giren Deulcom şimdi de Baybars Altuntaş önderliğinde çocuklara yönelik başlattığı yazılım eğitimleriyle, çocukları geleceğe hazırlıyor!
Deulcom Ümitköy Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor;
Türkiye'de ilk defa çocuklara özel yazılım eğitimi Deulcom Ümitköy’de!
İçerik:
Tamamen çocuk bilişimci yetiştirmeye yönelik olan bu eğitim ile çocuklarınızın kariyer tohumlarını gelin birlikte atalım.
Neden Google, Apple, Facebook ve Microsoft gibi markalar ülkemizden çıkmıyor?
Ülkemizde yazılım eğitimleri 20’li yaşlarda alınmaktadır. Bu yaşta alınan eğitimlerin sonucu olarak içinde bulunduğumuz yaşam şartlarında herkes bir an önce işe girip kendi ayakları üzerinde durmaya yönelmektedir.
Böylece projeleri olsa dahi maaş aldıkları işlerinde çalışmaktan yeni şeyler üretmeye fırsat bulamamaktadırlar. Ve tabi ki ilerleyen yaşlar nedeni ile kullanılmayan hayal gücü ve yaratıcılıkta da kayıplar meydana gelmektedir. Ancak gelişmiş ülkelerde bu eğitimler çocuk yaşlarda alınmakta ve böylece 20’li yaşlarda ortaya Google, Apple, Facebook ve Microsoft gibi projeler çıkmaktadır.
Çocuklara yönelik bu eğitim sayesinde artık onlar da erken yaşta bu bilgiye sahip olmanın avantajı ve gençliği verdiği, henüz körelmemiş olan yaratıcılıkları sayesinde ortaya mükemmel fikirler ve projeler çıkaracaklar.
Çocuklar, alacakları bu eğitim sayesinde;
Eleştirel düşünme becerileri gelişir
Kendi seviyelerine göre karmaşık süreçleri yönetebilirler
Programlama mantığını ve problem çözme yollarını kavrarlar
Sebep sonuç ilişkisinin nasıl kurulduğunu öğrenirler
İşbirliği , mantık ve yaratıcı düşünmeyi öğrenirler
Bakış açıları gelişir, ilerledikçe daha karmaşık tasarımlar ortaya koyarlar
Analitik düşünmeyi öğrenirler
Eğitim İçeriği;
Bilgisayara giriş
Kişisel bilgisayar donanımı özellikleri
İşletim sistemleri
Çocuklar için özel hazırlanmış yazılım geliştirme araçları ile oyun tasarlama
Çocuklar için özel hazırlanmış yazılım geliştirme araçları ile programlama
Web sayfası hazırlama
http://www.sehirfirsati.com/deals/ankar ... _175&a=829
Türkiye'de Bir İlk! Çocuk Bilişimciler Eğitimi %60 İndirimle Deulcom Ümitköy'de! 5500 TL Değerindeki 9 Aylık Çocuk Bilişimci Eğitimi 2250 TL!
Bazen küçük bir ilhamla çok büyük işler başarabiliriz. Deulcom, Türkiye’ye ilham vermeye devam ediyor
Artık oyun oynama devri bitti , Şimdi oyun yazma zamanı!
1992 yılında birçok yenilik yaratan eğitimleriyle bu sektöre giren Deulcom şimdi de Baybars Altuntaş önderliğinde çocuklara yönelik başlattığı yazılım eğitimleriyle, çocukları geleceğe hazırlıyor!
Deulcom Ümitköy Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor;
Türkiye'de ilk defa çocuklara özel yazılım eğitimi Deulcom Ümitköy’de!
İçerik:
Tamamen çocuk bilişimci yetiştirmeye yönelik olan bu eğitim ile çocuklarınızın kariyer tohumlarını gelin birlikte atalım.
Neden Google, Apple, Facebook ve Microsoft gibi markalar ülkemizden çıkmıyor?
Ülkemizde yazılım eğitimleri 20’li yaşlarda alınmaktadır. Bu yaşta alınan eğitimlerin sonucu olarak içinde bulunduğumuz yaşam şartlarında herkes bir an önce işe girip kendi ayakları üzerinde durmaya yönelmektedir.
Böylece projeleri olsa dahi maaş aldıkları işlerinde çalışmaktan yeni şeyler üretmeye fırsat bulamamaktadırlar. Ve tabi ki ilerleyen yaşlar nedeni ile kullanılmayan hayal gücü ve yaratıcılıkta da kayıplar meydana gelmektedir. Ancak gelişmiş ülkelerde bu eğitimler çocuk yaşlarda alınmakta ve böylece 20’li yaşlarda ortaya Google, Apple, Facebook ve Microsoft gibi projeler çıkmaktadır.
Çocuklara yönelik bu eğitim sayesinde artık onlar da erken yaşta bu bilgiye sahip olmanın avantajı ve gençliği verdiği, henüz körelmemiş olan yaratıcılıkları sayesinde ortaya mükemmel fikirler ve projeler çıkaracaklar.
Çocuklar, alacakları bu eğitim sayesinde;
Eleştirel düşünme becerileri gelişir
Kendi seviyelerine göre karmaşık süreçleri yönetebilirler
Programlama mantığını ve problem çözme yollarını kavrarlar
Sebep sonuç ilişkisinin nasıl kurulduğunu öğrenirler
İşbirliği , mantık ve yaratıcı düşünmeyi öğrenirler
Bakış açıları gelişir, ilerledikçe daha karmaşık tasarımlar ortaya koyarlar
Analitik düşünmeyi öğrenirler
Eğitim İçeriği;
Bilgisayara giriş
Kişisel bilgisayar donanımı özellikleri
İşletim sistemleri