Çoğu okul sitesinde aynı problem mevcut.

Kodla Büyü

dejaaxu

Aktif Üye
Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın.
Baktığım sitelerin hemen hepsinde aynı sıkıntı var.
Meb k12 sitelerinde, Alt menüye sahip menülerde, sayfa görüntülenemiyor problemi var, farketmişsinizdir.
Bunun bir çözümü varmı yoksa ana sayfaya falan mı yönlendirme yaptınız.
Umarım anlatabilmişimdir.
(Mesala Okulumuz-Müdür deyip buradayken Okulumuz'a tıklarsanız görürsünüz.)

dejaaxu' Alıntı:
Meb k12 sitelerinde, Alt menüye sahip menülerde, sayfa görüntülenemiyor problemi var, farketmişsinizdir.
Sayın Hocam,

O menülere bağlantı vermeniz lazım. Boş olduğu için sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.

http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=203

burada anlattım.

Hocam arkadaşın bahsettiği o kadar basit bir ve kullanıcı kaynaklı bir hata değil.
Bunun için bir konuda yazdığımı aktarıyorum:
1. Asıl sorun genelde ya sayfa adında ya da içerik klasörü adında oluyor, oluyor derken sistem çok mükemmel olduğu için(!), bazen içerik ve ya klasör adında türkçe karakter ya da boşluk karakteri olduğunda bu durum görülebiliyor. Önce içeriğin, sonra da klasörün adını değiştirip deneyin.
2. Bazen aynı ismi hem klasöre hem de içeriğe verdiğinizde gene sayfa uçabiliyor, gene isim değişikliği şart oluyor.

İsim değişikliği yapınca sayfaya verilen menü bağlantısı ve ya link'in de değişmesi gerekiyor, çünki sayfalara "ID" yani takma isim vermemişler, direk sayfa adından link veriliyor, adını değiştirince de doğal olarak sayfa eski halinde görünüyor ya da gene beyaz sayfa....

Arkadaşın durumu bu sebeptendir diye düşünüyorum. Böyle anlamsız hatalarda biraz daha karşılaşacağız gibi...

habibocak' Alıntı:
dejaaxu' Alıntı:
Sayın Hocam,

O menülere bağlantı vermeniz lazım. Boş olduğu için sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.

http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=203

burada anlattım.

:alkis:

BBNET
Geri