:+1: Bilişim B sinden bile anlamayanların elinde olursa böyle olur. Geleceğin sektörünü, ekonomik, askeri, tarım, sanayi... vs güçlerin hepsini geride bırakan bu bilişim gücünü ülkemiz ne zaman görecek acaba. Geçmişin iğretileriyle beslenen dinazorlar ne zaman ülkemi terk edip gerçek devlet adamları bu ülkeyi yönetecek. Çok yazıksunny' Alıntı:Kapatırlar tabi arkadaş! Niyazi Saral denen vatandaş sen kimsin de kalkıp böyle bir site açıyorsun, böyle bir eğitim vermek için çaba harcıyorsun?
Sen bunları yapacaksan bizim çocuklarımız, yakınlarımız, eşimiz, dostumuz nasıl iş yapacak? Nasıl olacak da dandik eğitim setlerini okullara pazarlayacağız biz? Eşimiz, dostumuz nasıl ihalelere girecek de geçimini sağlayacak? Yazık değil mi onların çocukları Amerika'da okumasın mı, ev, araba sahibi olmasınlar mı sen şu iki üç kişiye birkaç tıklama öğreteceksin diye?
Hem senin öğrettiğin iki üç tıklama işini bizim torunlar bile yapabiliyor. Hatta resmimizi çekip feysbuğuna koyuyor el alem bizi dünyanın neresinde olursa olsun görebiliyor, gelinin düğün videosunu izliyoruz Almanya'daki. Eee bunlar için para alıyormuşun bir de yazık günah değil mi sana, hiç mi utanmıyorsun, bak bak bak bir de çıkıp dert yanıyorsun.
Haa hani böyle bilişim öğretmenlerine yok efendim üniversitedeki öğretim görevlilerine falan ders verdik diye reklam yapıyorsun da bu adamlar bildiğin yatarak devletten para alan adamlar, bula bula onları mı buldun yanına yandaş olarak?
Devletimizin, müfettişimizin eline sağlık, yetkilileri tebrik ederim.
İmza
Devletin önde gideni
:+1:Bundan 20-30 yıl önce, bir köylüye sorduğunuzda o günün toplumsal basit bir konusunu. “Biz bilmeyiz; köylüyük…” derdi kendi şivesi ile. Bugün sokaktan geçen teyzeye sorun bakalım “Mortgage krizinin dünya ekonomisine etkisini” size anlatsın. Mutlaka fikri vardır. Her alanda herkesin inanılmaz fikirleri var ve gittikçe her şeyi bildiğimizi ve daha da kötüsü öğrenmemiz gerekmediğini düşünüyoruz toplum olarak. Çok ciddi ve tehlikeli bir sorun aslında.
m17h41r' Alıntı:Hocam hala arkanızda bu adam neden bunları yapıyor diye sormayacak insanlar var...
Umarım bu süreci en az hasarla atlatıp, daha güçlü bir şekilde, kenetlenmiş bir camia olarak, daha fazla eğitim içeriği ile çizgi tagem yayın hayatına devam eder...
shr7478' Alıntı:Özellikle bilişim sektöründe (basit konular hariç)bir bilgi aradığınızda ulaşabileceğiniz tek türkçe kaynaktı. Bununlada kalmayıp 2 değişik okula btt dersinde kullanmak üzere parçalar gönderdiler bizim hiç görmediğimiz anakartlar vs. vardı. Güvenilir bir başvuru kaynağı gibiydi.Ben yazınızı sonuna kadar okudum. 1 kişi bile faydalandıysa bu girişimden başarılısınız demektir. Sadece 100e yakın kişi ben varım öğrencilerimle.İnşallah ülke olarak bu gaflet uykusundan uyanırız. Herkes hakettiği değeri alır. Emekleriniz için çok teşekkürler...