Çizgi-TAGEM Davası İle İlgili Yardım

Kodla Büyü

cumhurtorun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, Çizgi-TAGEM'e açılan davaya bilir kişi olarak atanan ve Niyazi hocamın gönderdiği raporu yazan MEB Baş müfettişi M. Fevzi MUTLU bey'i tanıyan var mı? Varsa kendisi ile irtibat kurabileceğimiz e-posta, telefon gibi iletişim bilgilerini gönderebilirler mi? Kendisi ile iletişime geçilebilirse, yapılan yanlışlığı anlatabiliriz diye düşünüyorum.
BBnet'e Türkiye'nin her ilinden arkadaşlarımız katılıyor, illerinde Müfettiş beyi bir sorgularlarsa, mutlaka kendisini tanıyan veya iletişime geçebileceğimiz birileri çıkar.
Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.

hocam yanlış anlamayın ama yaptığınız yanlış anlaşılabilir.

Bence yanlış anlaşılacak bir durum yok @vedat hocam. Sonuçta ortada yanlış anlaşılma var ve hata anlatılırsa, düzeltilebileceğine inanıyorum. Yardım edenlere tekrardan teşekkürler.

Arkadaşlar bu müfettişe ulaşmamız durumu açıklama açısından önemli. Herkes bulunduğu ildeki teftiş kurulundaki müfettişler aracılığıyla bu müfettişe ulaşmamız daha kolay olacaktır. Davaya kadar eğer müfettişi bilgilendirebilirsek raporunu değiştirebilir ve sorun ortadan kalkar..

Müfettişin bu konuda tamamen ordan buradan aldığı bilgilerle kafası karıştırmıştır. Müfettişin belirttiği VOC-TEST ücretlendirmesi ile Çizgi Tagem’in alakası yoktur. Sertifika konusuna gelince Çizgi Tagem sertifika değil yalnızca basit bir katılım belgesi düzenlemiştir. Zaten MEB onaylı bir sertifika verebilmesi mümkün değildir ki bu şekilde değerli bir sertifika internet üzerinden defalarca girebileceğiniz tüm kaynaklara erişebileceğiniz şekilde mümkün değil yapılamaz… Çizgi-Tagem kesinlikle eğitim kurumu değildir yalnızca hazırladığı eğitimleri sosyal sorumluluk adına paylaşan bir sitedir. Bunu siz de yapabilirsiniz. Bir eğitim hazırlarsınız bitirme sınavı eklersiniz ve başarılı olanlara bir katılım belgesi gönderebilirsiniz. Bu durumda sizin de siteniz kapatılabilir ki bu çok saçma bir durumdur. Buradaki durum kanımca tamamen bu eğitimlerin ücretsiz verilmesinin birilerini rahatsız etme durumu, ve anlaşılmadan dinlenilmeden yazılan bir bilmezkişi raporudur.

BBNET
Geri