Çizgi Tagem Ücretsiz Bilişim Sertifikası Son gün 15 Haziran

Kodla Büyü
Mesajlar
1,464
Donanım Sertifika Programımızda 3 temel sertifika bulunmaktadır.

Bilişim Teknolojileri Destek Elemanı
Bilişim Teknolojileri Destek Uzmanı
Bilişim Teknolojileri Donanım Uzmanı

http://www.cizgi-tagem.org/?page_id=10650 adresinden sınavlara katılabilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
links.png

15 Haziran tarihine kadar sertifika programlarımıza katılan ve sınavlardan gerekli başarıları elde edenlere ücretsiz sertifika gönderilecektir. Ücretsiz sertifika hakkı kazanan kişiler sitemizde açıklanacak ve kendilerinden kargo adresi istenecektir.

Bilişim Teknolojileri Destek Elemanı Sertifika Programı

Bu sertifika programımız bilişim teknolojileri alanında donanım ve işletim sistemleri kullanıcı temel desteği veren elemanlar içindir. Sınavlar temel bilişim ve bilgisayar bilgileri, kişisel bilgisayar ve dizüstü montaj ve yapılandırma, müşteri ilişkileri, bilgisayar bakımı ve yerinde servis konularını kapsamaktadır. Giriş seviyesi bir program olduğundan tüm donanım teknisyenlerinin öncelikle bu sınavlara girmeleri tavsiye edilir. Aşağıda belirlenen minimum puanları aldığınızda başarı sayılacak ve 15 Haziran tarihinde matbu (A4 boyut, renkli kartona basılı) sertifika alabileceksiniz.

Bilişim Teknolojileri Destek Uzmanı Sertifika Programı

Bu sertifika programımız bilişim teknolojileri alanında donanım ve işletim sistemleri kullanıcı desteği veren uzman elemanlar içindir. Sınavlar temel ve ileri bilişim ve bilgisayar bilgileri, kişisel bilgisayar ve dizüstü montaj ve yapılandırma, müşteri ilişkileri, ileri seviye bilgisayar ve ağ teknolojileri bakımı ve yerinde servis konularını kapsamaktadır. İleri seviye bir program olduğundan sadece uzman donanım saha teknisyenlerinin bu sınavlara girmeleri tavsiye edilir. Aşağıda belirlenen minimum puanları aldığınızda başarı sayılacak ve 15 Haziran tarihinde matbu (A4 boyut, renkli kartona basılı) sertifika alabileceksiniz.

Bilişim Teknolojileri Donanım Uzmanı Sertifika Programı

Bilişim Teknolojileri Donanım Uzmanı bu meslek dalındaki en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olması beklenen meslek elemanıdır. Sınavlar diğer donanım sertifika programlarımızda belirlenen konularını içermekte; ilaveten sadece donanım elektronik laboratuvar ortamlarında gerçekleştirilebilecek ileri düzey elektronik onarım işlemlerini de kapsamaktadır. Aşağıda belirlenen minimum puanları aldığınızda başarı sayılacak ve 15 Haziran tarihinde matbu (A4 boyut, renkli kartona basılı) sertifika alabileceksiniz.
 
15 Şubat'a kadar programa katılanların sertifikalarında durum nedir? Herhangi bir bilgilendirme henüz yapılmadı.
 
Basılı matbu sertifikaları talep eden ve kargo adreslerini bize bildiren tüm kişilere bugün sertifikaları gönderildi. Yeni program 15 Hazirana kadar...
 
Geri
Üst