samet_uğur
Aktif Üye
yerli ürün olsun, şuan milli şirketlerimize destek zamanı. hem teknik servis ağlarıda geniş.
Budur hocamhasari' Alıntı:Arkadaşlar tecrübelerinizden yararlanıp iyi bir çamaşır makinesi satın almak istiyorum. Şuan kullandığımız hotpoint ariston ama hiç memnun değiliz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Benim aklımdan samsung, LG ve Siemens geçiyor ama servisi, kalitesi özellikle de temiz yıkaması önemli.
beni aklımda da bu vardı başkan. Sen bir dene bakalım. İyiyse bir tane de ben sipariş patlatayım.hasari' Alıntı:1 Haftadır araştırıyorum cihazlarla ilgili çok farklı yorumlar var kiminin çok iyi dediğini diğer biri yerden yere vuruyor şikayet vardan da baktım iyi denilen cihazların olumsuz bir çok şikayeti var.
Son yoğunlaştığım markalar siemens, elektrolüx, hover (donanımı çok iyi fiyatı gayet uygun ama servis ile ilgili sıkıntılar varmış ), LG, Profilo ve Bosch oldu.
Gerek sizlerin yorumları gerekse servis ve danıştığım kişilerin Bosch demesi benim bu makinede karar kılmama sebep oldu. İkinci bir şansım olsa Hover 13 kg alıp test etmek isterdim ama buna imkanım yok.
Eski makinem bana çok çektirdiğinden yerli ürünlere bakmadım gerek yaptığım masraflar gerekse makinenin çiğneyip heba ettiği elbiselerimiz bana en az bir makine parası daha harcatmıştır.
Gittigidiyordan ücretsiz karga ve maxsi puanlar ekleyince bana 1410 TL gibi bir rakama gelmiş olacak 3 yıl garantili ekstra garanti içinde muhtemelen servise de bir miktar ödeme yaparım.
Aldığım model ve cihaz şu.
BOSCH WAT24480TR A+++ 1200 DEVİR 9 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektro ... nformation
Özelliklerine şuradan bakabilirsiniz.
http://www.hepsiburada.com/bosch-wat244 ... le%20Store
Cihaz gelince sizler içinde test ettikten sonra yorumumu yazarım. Benden tecrübelerini esirgemen siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Servisin çok istediğini tahmin ettim olmadı başka yerden alırım.omd' Alıntı:bizim makine de çamaşırlarda değişik bir leke yapıyordu. Buradaki özel servisten o yıkama ilaçlarından verdi bir paketi 10 tlye. Bir kere en sıcak programda yıkadıktan sonra kir oluşturma sorunu ortadan kalktı. 6 ayda bir yerine senede bir filan da atsan olur bence müdür. Benim 10 yıllık emektar 10. yılında anca pis işlere karıştı oradan hesapla![]()
Yarın bir iki posta çamaşır yıkayın da bakalım müdürhasari' Alıntı:Servisin çok istediğini tahmin ettim olmadı başka yerden alırım.omd' Alıntı:bizim makine de çamaşırlarda değişik bir leke yapıyordu. Buradaki özel servisten o yıkama ilaçlarından verdi bir paketi 10 tlye. Bir kere en sıcak programda yıkadıktan sonra kir oluşturma sorunu ortadan kalktı. 6 ayda bir yerine senede bir filan da atsan olur bence müdür. Benim 10 yıllık emektar 10. yılında anca pis işlere karıştı oradan hesapla![]()
Aynen annemlere de aldık. temiz yıkamıyor diye servisi aradık, deterjana bahane buldular. Deterjanı istediklerinden koyduk gene yok. Yok fazla doldurmayın, ekobuble kullanmayın, elde ön yıkama yapın öyle atın gibi bir sürü öneri yaptılar ama nafile.alidogramaci' Alıntı:2 yıldır Samsung "ecobubble" kullanıyorum. Hanım başımın etini yedi bu makinayı nerden buldun diye. Leke çıkartmıyo diyo.
Heyecanla deniyoruz sonuçları paylaşırım.omd' Alıntı:Yarın bir iki posta çamaşır yıkayın da bakalım müdürhasari' Alıntı:Servisin çok istediğini tahmin ettim olmadı başka yerden alırım.omd' Alıntı:bizim makine de çamaşırlarda değişik bir leke yapıyordu. Buradaki özel servisten o yıkama ilaçlarından verdi bir paketi 10 tlye. Bir kere en sıcak programda yıkadıktan sonra kir oluşturma sorunu ortadan kalktı. 6 ayda bir yerine senede bir filan da atsan olur bence müdür. Benim 10 yıllık emektar 10. yılında anca pis işlere karıştı oradan hesapla![]()
İyiyse alıcaz bak
![]()
Elbiseleri güzel yıkadı ama eski lekeleri çıkarmadı sanırım bunu da uzun dönemde gözlemleyeceğiz. Farklı modlar ve farklı deterjanlarlada deneyeceğiz ama bu biraz zaman alacak.omd' Alıntı:müdür noldu güzel yıkadı mı makinen![]()
Vişne suyu lekesi gibi sanırım bu lekeler için kosla kullanacağız o çıkarır.omd' Alıntı:Eski lekeler derken ne zorlukta olanları müdür?
Merhaba hocam,@hasari hocam konuyu hortlatmış gibi olacağız ama makinenin 3 yıllık performansına göre bir karşılaştırma yapma şansınız var mı? Yine olsa yine bunu alırım diyor musunuz? Hepsiburada da hala en popüler makine. Şuanki fiyatı 2350 ₺. Bir çamaşır makinesi için biraz çok gibi geldi ama mecbur alacağız. Tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. 3 yıldan fazla kullanımdan sonra Makinesinden memnun olan arkadaşların tavsiyelerinide almak isterim.