Çalınan Tablet ?

Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.. Çalınan tabletin tutanağını sisteme yükledim. Başka bir şey gerekiyor mu? Bir yeri aramak falan gerekiyor mu?

Ben çalınan bir tablet için emniyet tutanağını, sisteme yükledim. ses çıkmadı. Aradım teknik servisi, koordinatörler ilgileniyor dendi.

Koordinatörü aradım, bilgi verdim. Şuan onlara verebileceğimiz tablet yok dedi.

Öyle kaldı.

Okulda fazla/yedek tablet varsa verilebilir diye düşünüyorum. Tutanağı saklayınız.

eğer okul dışı çalındıysa polis tutanağını, okul içi çalındıysa kurulun imzaladığı tutanağı sisteme yüklemeniz gerekiyor. yedek tablet varsa yine öğrenciye tutanakla verip mağdur olmamasını sağlayabilirsiniz. Birde her zaman il koordinatörleri ile irtibatta olun.

mamoste' Alıntı:
Ben çalınan bir tablet için emniyet tutanağını, sisteme yükledim. ses çıkmadı. Aradım teknik servisi, koordinatörler ilgileniyor dendi.

Koordinatörü aradım, bilgi verdim. Şuan onlara verebileceğimiz tablet yok dedi.

Öyle kaldı.

Okulda fazla/yedek tablet varsa verilebilir diye düşünüyorum. Tutanağı saklayınız.

evet hocam polis tutanağını sisteme yükleyeli 1 ay oldu neredeyse.. hiç ses soluk yok.. mecbur ben de bi arayım bakalım

sgulkurusu' Alıntı:
eğer okul dışı çalındıysa polis tutanağını, okul içi çalındıysa kurulun imzaladığı tutanağı sisteme yüklemeniz gerekiyor. yedek tablet varsa yine öğrenciye tutanakla verip mağdur olmamasını sağlayabilirsiniz. Birde her zaman il koordinatörleri ile irtibatta olun.
haklısınız hocam... il formatörü ile görüşmek lazım bu konuyu

Değerli arkadaşlar bu konuyu hangi başlık altına yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Böyle bi durum sadece beni bulur buna inanın. :( Okulda bulunmadığım tarihlerde tabletler dağıtıldığından ben öğretmen tabletimi hiçbir şekilde teslim almadım ama pybs de üzerime kayıtlı cihaz gözüküyor. Bilgisayar öğretmeniyim. Tablet ortada yok. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz?

hocam teslim almadıysanız zaten sizlik bir durum yok idarenin veya o dağıtımı yapan kişinin sorumluluğundadır tutanak tutun..

Tablet ortada yoksa EBA ya okulun e-mail hesabından mail atın ve üzerinizdeki aktivasyon kaydını kaldırtın. Varsa yedek tabletlerden alıp yeniden aktivasyon yaparsınız. Tabi ortada olmayan tabletin akıbetini de düşünmek lazım.

BBNET
Geri