Çıkta çıkabilirsen işin içinde...

Kodla Büyü

rastamann

Site Gezgini
Geçenler de çalıştığım yerde şöyle bir olay yaşanmıştı ki halen de tartışıyoruz bu konuyu olay şöyle: x şahsı başbakanlığın bilgi edinme formunu kullanarak okulumuz ile ilgili bir yada birkaç şikayet te bulunmuş ama şikayet eden x şahsı kendi ismini değil de (tabi bzim kanatimiz bu yönde) başka bir öğretmenin tc sini kullanarak başvuru yu yapmış, şimdi bizim merak ettiklerimiz bu x şahsı bulunabilir mi bunu nasıl ortaya çıkarabiliriz ve orta da bir suç kanıtı varmıdır... :idea: grş bildiren arkadaşlara tşlerimi bir borç bilirm

dizüstü ise savcılık bulur , ortak kullanılan bilgisayarsa okuldaki kamera düzenine bağlı.Bu arada şikayet eden kişi inkar yoluna gitmişde olabilr :)

şikayet edildi ise ortada bir sorun vardır, bence kim şikayet etmiş onu bulmaktan ziyade sorunu çözün. kimse kim...

Zaten bu tür şikayetlerde ilk önce şikayet eden kişiye sorulur:"Bu şikayeti sen mi yaptın ?" diye. Hayır derse kayda alınmaz.
TAbi bu şikayette bulunmamış kişi "ben yapmadım benim tc ile başkası yapmış" derse bu başka bir şikayet konusu.

BBNET
Geri