Telefonum ve tabletimde ayni gmail adresiyle kayitli. Son 24 saatir yuklu tum tarayicilarda siteler arasi gezinime durumunda alakasiz uyari ve reklamlar gelmekte. Yok sarjin azaldi, yok erotik iceriklere cok baktin, yok telefonun guncel degil v.b. yeni sekme seklinde aciliyor.
Tum arastirmalarim ve yuklu uygulamalari incelemem gerksizleri silmem fayda etmedi. Avg kurdum bulmadi. Air push dedector kurdum sonuc olumsuz. Ilk defa boyle bir olayla karsilastim.
Ayni sorunla karsilasan veya cozum onerisi olanlarin onerilerini bekliyorum. Tesekkurler
ÇÖZÜLDÜ
Tüm uğraşlarım sonucunda bir çözüm buldum. Paylaşıyorum.
Bugün okulun kablosuz ağına girince de o saçma reklamların geldiğini görünce. Google hesap ayarlarında aradım çözümü.
1) İlk önce telefonda ki tarayıcı ön belleklerini temizledim. Uğraşmak istemiyorsanız Clean Master tarzı bir uygulama bulabilirsiniz.
2) Telefonun internet bağlantısını kestim.
3) Bilgisayardan google oturumu açtım. Profil fotosu olan sağ üst köşeden Hesap linkine tıkladım.
4) Hesap İzinleri bölümüne geldim
5) Var olan tüm cihazları iptal ettim. Telefonum dahil
6) Sonra telefonla internete bağlanınca google şifresini istedi girdim.
Yaklaşık 1 saattir sıkıntı yok. Test ediyorum...
Tum arastirmalarim ve yuklu uygulamalari incelemem gerksizleri silmem fayda etmedi. Avg kurdum bulmadi. Air push dedector kurdum sonuc olumsuz. Ilk defa boyle bir olayla karsilastim.
Ayni sorunla karsilasan veya cozum onerisi olanlarin onerilerini bekliyorum. Tesekkurler
ÇÖZÜLDÜ
Tüm uğraşlarım sonucunda bir çözüm buldum. Paylaşıyorum.
Bugün okulun kablosuz ağına girince de o saçma reklamların geldiğini görünce. Google hesap ayarlarında aradım çözümü.
1) İlk önce telefonda ki tarayıcı ön belleklerini temizledim. Uğraşmak istemiyorsanız Clean Master tarzı bir uygulama bulabilirsiniz.
2) Telefonun internet bağlantısını kestim.
3) Bilgisayardan google oturumu açtım. Profil fotosu olan sağ üst köşeden Hesap linkine tıkladım.
4) Hesap İzinleri bölümüne geldim
5) Var olan tüm cihazları iptal ettim. Telefonum dahil
6) Sonra telefonla internete bağlanınca google şifresini istedi girdim.
Yaklaşık 1 saattir sıkıntı yok. Test ediyorum...