unikartal47
Site Gezgini
emretelli' Alıntı:abkaplan' Alıntı:nahre' Alıntı:Arkadaşlar emeğinize sağlık ama ben akıllı tahtanın birine gerekli olan programları yükledikten sonra acronis ile tahtanın imajını aldım.Aldığım imajı haricinin içersine attım.Daha sonra 4 gb flash diski boot yaptıktan sonra tahta açılırken usb den açıyorum acronisle imajı yüklüyorum.15 dakikamı alıyor.
hocam hangi acronis surumunu kullandiniz ve image alip geri yuklemeyi nasil yaptiniz. siz de bu konuda bir baslik acip detayli bir anlatim yapsaniz. Ben acronis 11 ile yaptim media ve benzer bir suru hata verdi olmadi. Bize gerekli olacak olan da acronisle yedek geri yukleme olayi. Cunku hem bu baslik altinda anlatilan hem de windowsun kendi geri yuklemesiyle ayarlar ve gerekli programlari her bilgisayar icin ayri ayri yapmamiz gerekir. Bu baslik altinda anlatilan olaganustu durumlarda ihtiyac duyulan durumlarda sifirdan yukleme yapmak icin. ornegin benim bir tahtadaki geri yukleme dosyalari da silinmis mecburan bu yontemle yapacagim.
hocam ben tahtanın birini sıfırlayıp acronis 11 ile yedek aldım diğer bi tahtaya kurdum yeniden başlarken win7 tamamen kayboldu ve çökme hatası ile karşılaşıyorum halbuki aynı faz da tahtalar. acaba image almada mı sıkıntı yaşadım detaylı anlatabilir misiniz rica etsem
Hocam aynı dertten ben de muzdaribim. şimdiye kadar imaj yüklemeye çalıştığım iki tahta tamamen çöktü C yi görmüyor başlarken teknik servisini aradım modülü değiştireceğiz diyor. Bi çözümü yok mu acaba biz yapamaz mıyız. bu arada acronis ile diski biçimlendirdim böldüm win sistemiyle de yaptım ama olmuyor olmuyor imaj yüklenmiyor.