coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 14 Şubat 2019 #1 33:17'den başlayıp yaklaşık 1 dakika kadar arkaplanda çalan şarkı nedir?
phileo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 14 Şubat 2019 #2 https://www.youtube.com/watch?v=sK_lEXhSw2c bu mudur?
ilhan79 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 375 14 Şubat 2019 #4 hocam şu elamanın kullandığı müziklerden biri olabilir. sanırım salsa müzik dalının standart şarkılarından birisi tam çıkaramadım.
hocam şu elamanın kullandığı müziklerden biri olabilir. sanırım salsa müzik dalının standart şarkılarından birisi tam çıkaramadım.
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 14 Şubat 2019 #5 @ilhan79 dediğiniz gibi çok bilindik, ben de çıkaramadım. Ve videonuzda da yok sanırım hocam
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,895 15 Şubat 2019 #9 Ordaki sesi kaydedip insan sesini sildikten sonra shazam prg ile arayabilirsiniz
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 15 Şubat 2019 #10 volkankey' Alıntı: Ordaki sesi kaydedip insan sesini sildikten sonra shazam prg ile arayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... İnsan sesini nasıl sileceğimi bilmiyorum hocam. Bu haliyle dinlettim ama bulamadı.
volkankey' Alıntı: Ordaki sesi kaydedip insan sesini sildikten sonra shazam prg ile arayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... İnsan sesini nasıl sileceğimi bilmiyorum hocam. Bu haliyle dinlettim ama bulamadı.