S sinan36 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,170 14 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar Okulumuzda ilçe çapında Yunus emre haftası kutlanacak ve bunun için davetiye hazırlamam gerekiyor. Fikir vermesi açısından Elinde benzer çalışma olan varsa paylaşırsa duacınız olurum.
Arkadaşlar Okulumuzda ilçe çapında Yunus emre haftası kutlanacak ve bunun için davetiye hazırlamam gerekiyor. Fikir vermesi açısından Elinde benzer çalışma olan varsa paylaşırsa duacınız olurum.
S sinan36 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,170 18 Nisan 2014 #5 4 gündür bir mesaj bile gelmemiş. yani Çok üzüldüm
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 18 Nisan 2014 #6 hocam 4 gündür ne beklıyon yaaa bak bı tane bul kes kopyala yapıştır hiç olmadı paintte bile halledersin 4 gündür beklenir mi
hocam 4 gündür ne beklıyon yaaa bak bı tane bul kes kopyala yapıştır hiç olmadı paintte bile halledersin 4 gündür beklenir mi
S sinan36 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,170 22 Nisan 2014 #7 g.cetin.66' Alıntı: hocam 4 gündür ne beklıyon yaaa bak bı tane bul kes kopyala yapıştır hiç olmadı paintte bile halledersin 4 gündür beklenir mi Genişletmek için tıkla ... zaten ümidi kestim artık.
g.cetin.66' Alıntı: hocam 4 gündür ne beklıyon yaaa bak bı tane bul kes kopyala yapıştır hiç olmadı paintte bile halledersin 4 gündür beklenir mi Genişletmek için tıkla ... zaten ümidi kestim artık.
H hsnkose Site Gezgini Mesajlar 46 28 Nisan 2014 #8 umarım işinizi görür Ekli dosyalar Davetiye.jpg 198.1 KB · Görüntüleme: 924 Davetiye_PSD.rar Davetiye_PSD.rar 976.6 KB · Görüntüleme: 76