ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 26 Kasım 2016 #1 Önceden mozilla download helper ile sorunsuz indiriyordum baktım ses gelmiyor savefrom.net helper kurdum indirdim yine aynı siz bu işi nasıl yapıyorsunuz?
Önceden mozilla download helper ile sorunsuz indiriyordum baktım ses gelmiyor savefrom.net helper kurdum indirdim yine aynı siz bu işi nasıl yapıyorsunuz?
E eadnan Aktif Üye Mesajlar 108 26 Kasım 2016 #2 Mozilla için Flash and Video Download ve Video DownloadHelper adında iki eklenti kullanıyorum. Ses çalmamasının sebebi kodek eksikliği olabilir.
Mozilla için Flash and Video Download ve Video DownloadHelper adında iki eklenti kullanıyorum. Ses çalmamasının sebebi kodek eksikliği olabilir.
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 26 Kasım 2016 #3 eadnan' Alıntı: Mozilla için Flash and Video Download ve Video DownloadHelper adında iki eklenti kullanıyorum. Ses çalmamasının sebebi kodek eksikliği olabilir. Genişletmek için tıkla ... Aynen kodek eksikliğiymiş
eadnan' Alıntı: Mozilla için Flash and Video Download ve Video DownloadHelper adında iki eklenti kullanıyorum. Ses çalmamasının sebebi kodek eksikliği olabilir. Genişletmek için tıkla ... Aynen kodek eksikliğiymiş