C cmos Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 301 29 Temmuz 2013 #1 İl dışı tayinim çıktı. Eşimin de aynı şehire tayini çıkarsa ikimize de ayrı ayrı yolluk ödenir mi? Ödenmiyor diye biliyorum. Doğru mudur? Sadece birimize ödeniyor biliyorum. Doğru mudur?
İl dışı tayinim çıktı. Eşimin de aynı şehire tayini çıkarsa ikimize de ayrı ayrı yolluk ödenir mi? Ödenmiyor diye biliyorum. Doğru mudur? Sadece birimize ödeniyor biliyorum. Doğru mudur?
S S_RD_R Aktif Üye Mesajlar 192 29 Temmuz 2013 #3 internette yarım falan diyorlar hocam, milli eğitime sormak lazım ama tecrübeliler daha iyi bilir.
F fishbooone Aktif Üye Mesajlar 204 29 Temmuz 2013 #4 ödenir hocam benim eşim özür grubundan gelmişti yollugumuzuda almıştık. Problem yok
A akyildiz41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 839 29 Temmuz 2013 #5 aynen benim eşim de eş durumundan geldi almıştık.
C cmos Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 301 29 Temmuz 2013 #6 ikimiz de aynı ilden gelip aynı ile gideceğiz. Bana tam, eşime yarım ödenir diye biliyorum. Yanlış biliyorum o zaman.
ikimiz de aynı ilden gelip aynı ile gideceğiz. Bana tam, eşime yarım ödenir diye biliyorum. Yanlış biliyorum o zaman.
D Demise Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 29 Temmuz 2013 #7 Bana ve esime il disi cikti ikimiz de tam mi aliyoruz yollugu?
A avy Aktif Üye Mesajlar 185 29 Temmuz 2013 #8 hocam ikinizde alırsınız hesaplama programı vardı forumda aratırsanız gelir.
M msygn Aktif Üye Mesajlar 124 29 Temmuz 2013 #9 hocam siz tam yolluk alırsınız eşiniz daha az bir yolluk alıyor.
bote_erz Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,396 30 Temmuz 2013 #10 hocam ikinizde alırsınız ama ama ikinizden biri diğerine göre daha az alır...Çünkü çocuktur yol parasıdır sadece birinize ödenir diye biliyorum.
hocam ikinizde alırsınız ama ama ikinizden biri diğerine göre daha az alır...Çünkü çocuktur yol parasıdır sadece birinize ödenir diye biliyorum.