yolluğu kim hazırlar

Kodla Büyü

fishbooone

Aktif Üye
merhabalar eş durumundan tayınımız çıktı, yollugu geldigim yer mı gideceğim yer mı hazırlar parayı nerden nasıl alabilirim

fishbooone' Alıntı:
merhabalar eş durumundan tayınımız çıktı, yollugu geldigim yer mı gideceğim yer mı hazırlar parayı nerden nasıl alabilirim

Eski kurumunuz yapar hocam, mutemet ilgilenir o işlerle, 1 hafta içinde hesabınıza yatar diye biliyorum, hayırlı olsun

iki tarafta hazırlayabilir.

Ben gitmeden alacam dersen önceki milli eğitimdekilerde hemen yaparlarsa ayrılırken alabilirsin.Genelde milli eğitimdekiler sonraya bırakır o zaman Gittiğin yer hazırlarsa daha iyi bir aksilik olursa yakın olduğun için ilgilenmesi daha rahat olur.

Bir de geldiğin yerden ilişiğin kesildiği için maliye hesapları banka hesapları...vs yeni görev yerine aktarıldığı için yeni görev yaptığın yer yapsa daha iyi olur.

ortaöğretim yönetmeliğinin 83.maddesine göre memur.. memur yoksa müdür sorumludur.. personel nakil bildiriminde yolluk yaapılıp yapılmadığı, miktarı yazar.. genelde ayrılacağınız okuldaki memur yapar.. siz gideceğiniz okulu arayıp sorun.. benden sadece personel nakil bildirimi istediler..

bende 1 ay önce doğu hizmetimi bitirerek kurtuldum.. DANDİRİK GÜMÜŞHANE deki memurun biri bunu hazırlamak için benden 90 tl rüşvet istedi.. allah belasını versin diyorum.. eşimin tayinide çıksada kurtulsak tamamen buradan.. kusura bakmayın sorunuzu okuyunca aklıma geldi..

YOLLUK PARASINI HESAPLAMA
http://www.bilgisayarbilisim.net/me...uk-harcirah-parasini-hesaplama-t46836-15.html

önceki ilçedeki memur istemedi, şimdi ki istiyor.. bakalım madem memurun işi beklesin.

BBNET
Geri