ÖSYM nin sınav yönergesinde kapatılması gerektiği belirtiliyor hocam.Arkadaşlar idarecim böyle taleple geldi. İstersen şartelleri kapat dedim sistem odasında. Sizlerde böyle bir talep var mı merak ettim. Bu çağda garip tabi. Bütün kopya teşkilatını kurup fatih ağına kalmazlar heralde![]()
Bizim müdür de öyle dedi ÖSYM bu şekilde talep etmişArkadaşlar idarecim böyle taleple geldi. İstersen şartelleri kapat dedim sistem odasında. Sizlerde böyle bir talep var mı merak ettim. Bu çağda garip tabi. Bütün kopya teşkilatını kurup fatih ağına kalmazlar heralde![]()

Bende bugün içimden salladim ulan insan bir çay verir diye işe bak ya.Kahve ve çay yapmak bile yasak:
Çay yasak, lavabo yasak, Öğretmene nefes almak bile yasak olacak yakında.Bende bugün içimden salladim ulan insan bir çay verir diye işe bak ya.
Müdür boş oturmaktan macera aramış anlaşılan. ÖSYM'nin aklına gelmeyen müdürün aklına gelmiş. Tüm bunlar boş oturmaktan, meşguliyetsizlikten.Arkadaşlar idarecim böyle taleple geldi. İstersen şartelleri kapat dedim sistem odasında. Sizlerde böyle bir talep var mı merak ettim. Bu çağda garip tabi. Bütün kopya teşkilatını kurup fatih ağına kalmazlar heralde![]()
Bakınız ÖSYM SINAV UYGULAMA YÖNERGESİMüdür boş oturmaktan macera aramış anlaşılan. ÖSYM'nin aklına gelmeyen müdürün aklına gelmiş. Tüm bunlar boş oturmaktan, meşguliyetsizlikten.
Bina Yöneticisi (sayfa 6, madde 7)
7. Sınav süresince binadaki faks, internet, telefon ve cep telefonlarıi le her türlü elektronik, mekanik cihazın kullanılmamasını, bilgisayarv e fotokopi makinelerinin ve varsa internet ağının kapalı konumdat utulmasını sağlamak.
Bina Cihaz Görevlisinin Yapacağı İşlemler
(sayfa 21, madde 4)
4. Binadaki internet, telefon, bilgisayar ve diğer iletişim araçlarınınb ağlantısının kesildiğini Bina Yöneticisi ile birlikte kontrol ediniz.