YGS puanı ile tercih

Kodla Büyü
merhabalar abiler ablalar sayın hocalarım 12.sınıf anadolu teknik/bilişim öğrencisiyim ygs1 den 280 puan aldım böte yi secmeyi düşünüyorum yerleştirme puanım 340 civarı oluyor. benim sorum şu şimdi ben ygsden tercih yapacam lys ye girmiyecem. tercih zamanı direk tercih yapabiliyorum ygs puanı ile veya lysye basvuru yapmak zorundamıyım tercih için ? bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler

tam emin olmamakla birlikte girmeden yazabilirsin diye düşünüyorum, ayrıca şunu bilmeni isterim bir öğr8etmen olarak diyorum ki, kesinlikle lys ye gir. belki fikrin değişir, veya teknoloji fakültesi bilgisayar mühendisi (mtok) de düşün derim. yani ordan gelecek + puanla yerleşmen daha kolay olur. böte konusunda sıkıntıları bir araştır ve geleceğinle ilgili karar alırken dikkatli ol. naçizane tavsiyem..

gideceksen en iyi böteye git.odtü boğaziçi marmara buna eşdeger yerlere gidebiliyorsan ki gidebilirsin puanlar o civarda.yani böte ile devletten iş bekleme ve kendini tam donanımlı yetiştirebileceğin üniversitelere git

sekerozi' Alıntı:
tam emin olmamakla birlikte girmeden yazabilirsin diye düşünüyorum, ayrıca şunu bilmeni isterim bir öğr8etmen olarak diyorum ki, kesinlikle lys ye gir. belki fikrin değişir, veya teknoloji fakültesi bilgisayar mühendisi (mtok) de düşün derim. yani ordan gelecek + puanla yerleşmen daha kolay olur. böte konusunda sıkıntıları bir araştır ve geleceğinle ilgili karar alırken dikkatli ol. naçizane tavsiyem..

hocam ben bilgisayarı seviyorum yazılımla ilgeliniyorum ama matematik fen yok bende. ygs de iyi kötü bişeyler yaptım ama lys de yapamam biliyorum insan kendini az çok tanır ya ben kendimde görmüyorum onu o yüzden en azından bir bilgisayar bölümü okuyayım 4 yıllık ege üniversitesine gidecem hayırlısıyla kendimi geliştirebileciğimi düşünüyorum. cevabınız içimn teşekkür ederim

ilyas33' Alıntı:
gideceksen en iyi böteye git.odtü boğaziçi marmara buna eşdeger yerlere gidebiliyorsan ki gidebilirsin puanlar o civarda.yani böte ile devletten iş bekleme ve kendini tam donanımlı yetiştirebileceğin üniversitelere git

hocam ege üniversitesine gidecem puanım ve sıralamam yetiyo ygs1:280 sıralama 160 bin okul puanı ve ek pusanla birlikte ortalama 340 -345 puanım olacak oda en iyi ege geliyor. lysde birşey yapamayacığımı bildiğiim için en azından 4 yıllık bilgisayar okuyayım diplomayı alayım diyorum zaten kendimi geliştiririm ilgim var bilgisayar ve yazılıma karsı cevabınız için teşekkür ederim

BBNET
Geri