Yetmez Ama Açılıma Evet

Kodla Büyü
kandile girersek çok zayiat verebilirmişiz toplum buna hazır değilmiş dedi genelkurmay başkanı,
şu ankinden daha fazla zayiyat vermeyiz herhalde,
bunların mantığı ile çanakkale dede savaşamazdık.
her gün 1 er 2 şer şehit haberi o kadar alıştıkki normal geliyor artık.
alıştırdılar.

Dün bunu düşündüm. Her gün şehit her gün şehit sürekli şehit 1 ayda 20 - 30 şehit 4 katı yaralı veriyoruz.

Sonra tekrar düşündüm. Mehmet Akif ERSOY ne doğru söylemiş.

Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda. Bizim vatanımız kadar uğruna ölen var mıdır? Veya Asker - Polis - Sivillerin şehit edilmediği bir ülkede yaşamak nasıl birşeydir? Yeni Mehmetlerimiz büyüyor. Evlatlarımızı büyütüyoruz. İnsan kendi için korkmuyor da bazen çatırtı kopacaksa şimdi kopsun diyorum el silah tutabilecek durumda daha sonra diyorum dünyalar yıkılıyor behey gafil diyorum sokaklara çıkmak lazım diyorum ama uyuyorum.

2003'ten bu yana şehit sayısı 1023.Bugünle birlike 1026.El insaf.Hala çok şükür diyen sözde dindarlardanda nefret ediyorum.Ekonomimiz iyi cebimde param arttı deyip şehitlerimizi görmezden gelenlerden nefret ediyorum.Her gün şehit haberi seyredip hiçbir şey yapamamak.İçimizdeki kin,nefret büyüdükçe büyüyor.Yine izleyeceğiz yine elimizden bir şey gelmeyecek.Bu nefretini başka yönlerini aktaran bir halk.
Seçimlere doğru bir one minute,bir de namaz,başörtüsü tamamdır.Bu halkın ceremesini niye ben çekiyorum niye şehit aileleri çekiyor ki?

Ekli dosyalar

• 44528369853.jpg
    44528369853.jpg
    167.4 KB · Görüntüleme: 509
Buzkırıcı' Alıntı:
Bu ordu isterse kandili de suriyeyi de iraki da temizler
Ben öyle düşünmüyorum. Çok güçlü olduğumuzuda düşünmüyorum silah ve mühimmat konularında mesela bir İran değiliz gibi geliyor bana.

Biraz haklisiniz.yenilemedik kendimizi.kameralar dost dusman ayirdetmiyor.tanklar eski.aselsanin urettikleri biraz bos gibi.

Buzkırıcı' Alıntı:
Biraz haklisiniz.yenilemedik kendimizi.kameralar dost dusman ayirdetmiyor.tanklar eski.aselsanin urettikleri biraz bos gibi.
Ne birazı hocam Rus bir bürokrat ne dedi. Türklerin Suriyeye girmesi çok büyük bir hata olur, tüm savaş uçaklarını düşürecek sistem var Suriyede. Onuda biz sattık demedimi. Hocam bu ülke her anlamda bir aymazlığa doğru sürükleniyor, benim düşüncelerim bu. Ne oldu bunlar bizim Müslüman kardeşlerimiz değilmiydi nasıl olduda düşman olduk.

barthez' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:
Bu ordu isterse kandili de suriyeyi de iraki da temizler
Ben öyle düşünmüyorum. Çok güçlü olduğumuzuda düşünmüyorum silah ve mühimmat konularında mesela bir İran değiliz gibi geliyor bana.

Hocam güçlü ordu güçlü devletten gelir. Güçlü devlette irade ile mevcut olur. Şamaroğlanına dönmüş bir devlet ne kadar etkin olabilir. Ancak unutmamak lazım İran değilde İsrail tehlikelidir. Gerek teknolojik gerekse savaşma becerisi önemlidir. Önleyici saldırıyı en iyi yapan ülkelerden biride İsraildir. 6 gün savaşlarını okuyunuz. Ben persleri kaale bile almam. Tamamı modern rus jetlerinden oluşan Mısır hava kuvvetlerinin onların yarı gücünde ki israil hava kuvvetleri tarafından 19 kayıpla nasıl tüm Mısır hava kuvvetlerinin yokettiklerini tarih yazmıştır. Yani en iyi savunma saldırıdır. Bırakın kandile girmeyi orada bu güne kadar taş üstünde taş bile bırakmamız lazımdı. 100 mü kayıp veririz 200 veya 1000. Zaten her ay 20 - 30 şehitimiz var bunun birkaç yıla yay çok daha fazlasını verdiğimizi göreceksiniz. Kaldı ki Üzümlü karakolu baskınlarında olduğu gibi çoğu karakolumuzun istihbarat bilgilerinin İranlılar tarafından verildiğini unutmamak gerekir. Bunu önlemek içinde bir tim iran askerinin nasıl imha edildiğini kitaplardan öğrenebilirsin. Koca bir timini kaybeden iran neden sesini çıkarmıyor acaba. İranı ne çok gözünüzde büyütün ne de yaptığı şerleri görmezlikten gelin.

teröre bile boyun eğtmiş bir devlet artık bunu görmek için kahin olmaya gerek yok. hükümet 10 yılda bakın terörle askeri mücadele yapılamıyor gelin müzakere edelim bu iş bitsin demeye getiriyorlar. sonuçta müzakere ettiğiniz zaman neler verceğiz onu söyleyende yok. pkk isteklerini kabul edeceksek 30 yılda 30 bin şehit 500 milyarı neden harcadık.

hükümet 10 yı önce göreve geldiğinde terör bitme noktasındaydı devir aldığı yıl verdiğimiz şehit sayısı 50 kişi idi. halkında umrunda değil şehit haberlerine öyle alıştı ki suriyede ölenler bizim için daha önemli.

BBNET
Geri