Yer Değiştirme Klavuzu 15 Temmuzda

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar az önce Bakanlıktan birisiyle görüştüm (0312) 413 14 10 bu numaradan. Şahsa klavuzun ne zaman yayınlanacağını sordum. Klavuz yayınlanmadığı için bir plan yapamadığımızı sordum. Verdiği cevap aynen "Hocam hiç bir plan yapmayın,şu an bir geçiş sürecindeyiz ,il içi-il dışı klavuz 15 Temmuzda yayınlanacak , hiçbir plan yapmayın sizin çin daha doğr olur , Normlr belirleniyor şu an dedi.."

İyi günler dedim kapattım ve La havle çektim.....

Hocam la havle vela kuvvete... her zaman çekilir. insan sıkışınca değil. Her işimizi allah idare ediyor. Sultan-ı kainat birdir. "Herşeyin anahtarı onun yanında herşeyin dizgini onun elindedir."

Hocam la havle vela kuvvete... her zaman çekilir. insan sıkışınca değil. Her işimizi allah idare ediyor. Sultan-ı kainat birdir. "Herşeyin anahtarı onun yanında herşeyin dizgini onun elindedir."

konuyla ne alakası var bunun. hocamız da biliyordur bunu. o sadece sinirlendiğini anlatmak için kullanmış

4+4+4 ile ilgili cevabımı yazayım. tayinleri açarlarsa bile iyi zira bu gidişle okulların açılması bile bana uzak ihtimal gibi geliyor.

boss2' Alıntı:
Kendi adınıza ve konuyla alakalı konuşun. Ne bu şimdi? Alakası nedir, neyin muhabbetidir bu? Ciddi ciddi de fırça atılıyor.

boss2' Alıntı:

Şu foruma ne zaman girsem, din empoze edilen mesajlar görüyorum. Sanki bilgisayarbilisim.net değil de, dinkulturu.net'teyiz. Konu ile zerre alakası olmayan mesajlar görüyorum. Bu mesaj da bunlardan biri. Bu topic "La havle"nin anlam ve önemini belirtmenin yeri mi? İlla ki yazılacaksa "Her Telden" kategorisine yazılsa daha uygun, daha mantıklı olmaz mı?

boss2' Alıntı:
Ne demek istediğinizi anlamadım ??

bence baştan savmak için verilen bir tarih norm işlemleri kapandı ben temmuzun ilk haftası bekliyorum bişeyler en azından iliçi açılabilir

boss2' Alıntı:
..
özellikle de böyle mesajları gördükçe içimden bolca söylüyorum LA HAVLE....... diye. kardeşim tek dini bütün sizsiniz bu forumda, hani din kültürü öğretmeni olacak adammışsınız ama kazayla bilgisayar öğretmeni olmuş gibisiniz. LA HAVLE.................

BBNET
Geri