bil
Aktif Üye
arkadaşlar yeni tasarladığım site nasıl olmuş. şimdilik giriş sayfası yaptım. diğer sayfalar yorumlarınızdan sonra yapacağım.
http://www.vanakdenizhaliyikama.com/
http://www.vanakdenizhaliyikama.com/
bilisimcomu' Alıntı:hocam bilgisayarcı iseniz çok kötü gerçekten ya :-1: ...malesef söylemek zorundayız ki zaten eleştirelim diye linki vermişsiniz buraya o yüzden lütfen alınmayın...ha yok bilgisayarcı değilseniz hevesinizi kırmayalım: renk uyumları alakasız olmuş, bu kadar çok yazı fontu karmaşıklık katmış,daha sağlam bir banner olsa iyi olur...
(kendi sitenize de baktım halbuki onlar bu siteden çok çok daha güzeller...)
GRİNGO' Alıntı:banner fazla geç yükleniyor , renk uyumu yok, arkaplan müziği menü değişimlerinde kesiliyor-yeniden başlıyor.
banner standartları var ,ayrıca banner swf sindeki resim kalitesi ve sayını düşürün.bil' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:banner fazla geç yükleniyor , renk uyumu yok, arkaplan müziği menü değişimlerinde kesiliyor-yeniden başlıyor.
baner üzerinde çalışmaya başladım.
az miktardabeyazgolge' Alıntı:para kazandınız mı bu site için.
tecnoteacher' Alıntı:Hocam arkadaşlar belirtmiş ama hatırlatayım
renkler gözü yoruyor ve uyumsuz.
Yazı fontunu değiştirin.
Tasarımda ki menü vb yerleşimleri gözden geçirin.
bana göre swfler 2 tane olması anlamsız.
Müzik artık demode oldu.Flash site tasarımlarında müzik biraz etkili olabilir ama html de gereksiz bir ayrıntı.
ana sayfaya yerleştirdiğiniz saat tam bir amatörlük göstergesi.
Telefon numaralarını büyük fontlarla 2 alana insanın gözüne sokarcasına yazmak anlamsız.İletişime bakan ziyaretçi bunu görür zaten
Başlıklar abartılı ve uyumsuz
İletişim formunun ana sayfada işi yok.
Bir site en fazla uyumlu 3 renkle tasarlanır kanaatimce.Sizde 5 farklı renk var bu sayı çok fazla
Renkleri seçerken ton geçişi yaparak renk elde etmeniz öneririrm
neyzen44' Alıntı:ayrıca domain adı olmamış gibi
Etkili domain isimleri 2 kelimeyi geçmez akdenizyikama.com gibi olabilirdi ( adamların işi sadece halı değil ondan genellenip yıkamacılık denilebilir)
ncc' Alıntı:Banner ve üst bölüm güzel ama "halı yıkma" vs bölümünü beğenmedim. bir de yazı stilini beğenmedim... bence daha düzgün bir yazı stili seçmelisin hocam... pembe renk de hiç olmamış... göz yoruyor ve güven vermiyor)