yeni sitem nasıl olmuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam renkler üzerine çalışmalısınız.
Ondan sonra bu tarz örnek siteleri inceleyin derim.

banner fazla geç yükleniyor , renk uyumu yok, arkaplan müziği menü değişimlerinde kesiliyor-yeniden başlıyor.

hocam bilgisayarcı iseniz çok kötü gerçekten ya :-1: ...malesef söylemek zorundayız ki zaten eleştirelim diye linki vermişsiniz buraya o yüzden lütfen alınmayın...ha yok bilgisayarcı değilseniz hevesinizi kırmayalım: renk uyumları alakasız olmuş, bu kadar çok yazı fontu karmaşıklık katmış,daha sağlam bir banner olsa iyi olur...

(kendi sitenize de baktım halbuki onlar bu siteden çok çok daha güzeller...)

bilisimcomu' Alıntı:
hocam bilgisayarcı iseniz çok kötü gerçekten ya :-1: ...malesef söylemek zorundayız ki zaten eleştirelim diye linki vermişsiniz buraya o yüzden lütfen alınmayın...ha yok bilgisayarcı değilseniz hevesinizi kırmayalım: renk uyumları alakasız olmuş, bu kadar çok yazı fontu karmaşıklık katmış,daha sağlam bir banner olsa iyi olur...

(kendi sitenize de baktım halbuki onlar bu siteden çok çok daha güzeller...)

kaliteyi istiyorsak eleştiriye açık olmak zorundayız. sizlerin görüşleri benim için önemli. bu siteyi baştan görüşleriniz göz önünde bulundurarak tekrar yapacağım.

bil' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
banner fazla geç yükleniyor , renk uyumu yok, arkaplan müziği menü değişimlerinde kesiliyor-yeniden başlıyor.

baner üzerinde çalışmaya başladım.
banner standartları var ,ayrıca banner swf sindeki resim kalitesi ve sayını düşürün.
boyut %50 azalmalı.yani 2 katı hızlı yüklenme olmalı
turkuaz renk dıştaki renk ile uyumlu olmalı

Hocam arkadaşlar belirtmiş ama hatırlatayım
renkler gözü yoruyor ve uyumsuz.
Yazı fontunu değiştirin.
Tasarımda ki menü vb yerleşimleri gözden geçirin.
bana göre swfler 2 tane olması anlamsız.
Müzik artık demode oldu.Flash site tasarımlarında müzik biraz etkili olabilir ama html de gereksiz bir ayrıntı.
ana sayfaya yerleştirdiğiniz saat tam bir amatörlük göstergesi.
Telefon numaralarını büyük fontlarla 2 alana insanın gözüne sokarcasına yazmak anlamsız.İletişime bakan ziyaretçi bunu görür zaten
Başlıklar abartılı ve uyumsuz
İletişim formunun ana sayfada işi yok.
Bir site en fazla uyumlu 3 renkle tasarlanır kanaatimce.Sizde 5 farklı renk var bu sayı çok fazla
Renkleri seçerken ton geçişi yaparak renk elde etmeniz öneririrm

tecnoteacher' Alıntı:
Hocam arkadaşlar belirtmiş ama hatırlatayım
renkler gözü yoruyor ve uyumsuz.
Yazı fontunu değiştirin.
Tasarımda ki menü vb yerleşimleri gözden geçirin.
bana göre swfler 2 tane olması anlamsız.
Müzik artık demode oldu.Flash site tasarımlarında müzik biraz etkili olabilir ama html de gereksiz bir ayrıntı.
ana sayfaya yerleştirdiğiniz saat tam bir amatörlük göstergesi.
Telefon numaralarını büyük fontlarla 2 alana insanın gözüne sokarcasına yazmak anlamsız.İletişime bakan ziyaretçi bunu görür zaten
Başlıklar abartılı ve uyumsuz
İletişim formunun ana sayfada işi yok.
Bir site en fazla uyumlu 3 renkle tasarlanır kanaatimce.Sizde 5 farklı renk var bu sayı çok fazla
Renkleri seçerken ton geçişi yaparak renk elde etmeniz öneririrm

yarına kadar bu eleştiriler ışığında yeni bir tasarım yapacağım.

Banner ve üst bölüm güzel ama "halı yıkma" vs bölümünü beğenmedim. bir de yazı stilini beğenmedim... bence daha düzgün bir yazı stili seçmelisin hocam... pembe renk de hiç olmamış... göz yoruyor ve güven vermiyor:))

ayrıca domain adı olmamış gibi

Etkili domain isimleri 2 kelimeyi geçmez akdenizyikama.com gibi olabilirdi ( adamların işi sadece halı değil ondan genellenip yıkamacılık denilebilir)

hocam yardıma ihtiyacın olursa mutlaka yaz bana ben bu işlerle uğraşıyorum ...

malesef siten çok çok standartların altında kalmış !?

daha çok araştırman ve geliştirmen gerek kendini ...

neyzen44' Alıntı:
ayrıca domain adı olmamış gibi

Etkili domain isimleri 2 kelimeyi geçmez akdenizyikama.com gibi olabilirdi ( adamların işi sadece halı değil ondan genellenip yıkamacılık denilebilir)

ismi iş sahibi belirledi. ben isme karışamam

hiç olmamış hocam saat renkler,logo.....kısaca %98i falan olmamış
alakasız birşeyde yazıyım telefon numaralarının yanındaki
sarışın bayan resmide olmamış.
hangi halı yıkamacıda müşteri temsilcisi var ki :D

ncc' Alıntı:
Banner ve üst bölüm güzel ama "halı yıkma" vs bölümünü beğenmedim. bir de yazı stilini beğenmedim... bence daha düzgün bir yazı stili seçmelisin hocam... pembe renk de hiç olmamış... göz yoruyor ve güven vermiyor:))

yazı sitillerini gözden geçireceğim

ya ben de bi dershaneye öğrencim için yaptım ama adam öyle şeyler istedi ki site benim en nefret ettiğim tasarımlardan birine döndü... ama adam beğendi:DD yapacak bişey yok. siteden anlamayanlar aşırı hareket ve renk istiyorlar... göz yorucu ve hatta kafa yorucu siteler ortaya çıkıyor malesef... en güzeli yapılan tasarımlardan seçtirmek lazım...

BBNET
Geri