Yeni site nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samsat86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Site daha alımlı olabilir, direkt yazı olarak değil haber sitelerinin veya gazetelerin logoları eklenebilir örneğin.. Bu şekliyle pek olmamış..

u sitenin eski halini de paylaşmıştınız daha önce. haber siteleri nin birçoğunu barındırıyorsunuz. tasarım yönünden bakacak olursak logonuz sadece yazı kalan yerler özel html kodları ben değerlendirecek bir yer görmüyorum. bu tür sitelerin sahibine madde getirisi olabilir. o zaman yapılış amacını karşılar

hocaların hazır inceleliyorken www.sinavbak.com da inceleyebilirmisiniz. şuan hala tasarım aşamasında
eksiklikleri ve tamalanması gereken yerleri ne olabilir..

sitelerde kullanıcıyı muhafaza önemlidir. sitenizi kullanması için bir kolaylık veya zamansal tasarruf sunması gerekmekte. kullanıcı herhangi bir haber sitesine tıklamak için sizin sitenizi tercih etmeyecektir bana kalırsa.
mesela sadece gazetelerin ilk sayfalarının görsellerini sunan şu sitenin günde 50bin ziyaretçisi var. Fakat sağladığı kolaylık basitliğine rağmen ortada. umarım anlatabilmişimdir söylemek istediğimi :)

ilgili link : http://gazete.netgazete.com/gazetebirincisayfalar.php

Determinant' Alıntı:
sitelerde kullanıcıyı muhafaza önemlidir. sitenizi kullanması için bir kolaylık veya zamansal tasarruf sunması gerekmekte. kullanıcı herhangi bir haber sitesine tıklamak için sizin sitenizi tercih etmeyecektir bana kalırsa.
mesela sadece gazetelerin ilk sayfalarının görsellerini sunan şu sitenin günde 50bin ziyaretçisi var. Fakat sağladığı kolaylık basitliğine rağmen ortada. umarım anlatabilmişimdir söylemek istediğimi :)

ilgili link : http://gazete.netgazete.com/gazetebirincisayfalar.php

haklsınız. ama bu hedefi yakalamaya çalışcağız inş.

hocam bu şekilde sadece haberlerin çekildiği sitelere hizmet ediyorsunuz. siteniz 1 sayfadan ibaret ve sadece haber kodları var.

byrmtuncer' Alıntı:
hocam bu şekilde sadece haberlerin çekildiği sitelere hizmet ediyorsunuz. siteniz 1 sayfadan ibaret ve sadece haber kodları var.

evet öyle amacım zaten köprü görevi görmek...

hocam gazeteler ve spor medyası olan kısma düz renk yerine geçişli 2 renk koymayı deneseniz bir de listeleme işaretlerini yuvarlak olarak değilde farklı bir simge ile yapsanız daha şık durmaz mı?

BBNET
Geri