Yeni Okul Temam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sunny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sunny

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar şu an kendim joomla kullanmıyorum ama zamanında çok kahrımı çekti :D Ben de buradaki hocalarım için yeni bir okul teması yaptım. İsmi Sunny Okul Temam :) ((((Dikkat edilecek noktalardan birisi üst menü user3'te. Çıkmıyor demesin kimse lütfen.))))
İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz feda olsun sizlere :D

Ekli dosyalar

• temam [1024x768].JPG
    temam [1024x768].JPG
    36.2 KB · Görüntüleme: 1,285
  • Sunnyokultemam.zip
    Sunnyokultemam.zip
    212.7 KB · Görüntüleme: 445
Bu temayı biraz daha editleyebilirim ya da yeni bir tema yapabilirim. Sizce nasıl değişiklikler olmalı?

güzel temaymış hocam. teşekkürler. sunny hocam kendin mi yaptın bu temayı ? yaptıysan nasıl yaptın? programı filan mı var ?

evet temayı kendim yapıyorum hocam program da kullanıyorum editleme de yapıyorum mod da düzenliyorum, karışık işte nasıl kolay gelirse öyle yapıyorum. Güzel dilekleriniz için de teşekkürler.

Ellerine sağlık hocam joomlayı suan bende belli bir seviyeye ulaştırmaya çalışıyorum ki elimizde hazır,hızlı bir web kaynağı olsun...

ama joomla severleri bırakmayıp tema yapıp yollamanız büyük erdem ...

xorcistforyou hocam sizce nasıl bir tema yapmalıyım? Eleştirileriniz benim içinönemli. Bu arada mavi tonlarını kullanmak lazım olduğu için turkuazı kullandım.

Maviden yana kullanıcaksanız tercihinizi hocam;

1. menu arkaplanını daha canlı bir mavı secebilirsiniz.
2. yan menulerdeki yazıları beyaz, füme tonları olabılır.
3. Menulerde kullanıdıgınız bayrak ikonunu değiştirebilirsiniz hocam.
4. sayfa içinde kulladıgını kenarlık gri tonlarında hos durabılır.
5. meb ıkonunuda degiştirebilirseniz guzel olur hocam..
6. body kulladıgınız lacivertti daha acık bır tonda yada farklı bır renkle daha guzel olabılır.

system007' Alıntı:
okulwebin sattığı tasarımlara benziyor..

Hocam Allah'ını seversen neresi benziyor yapma böyle. Banner benziyor evet. Banner benzer çünkü okulwebin yaptığı script bende var hatta 2 yıl önce o scripti kendi okul siteme yapmıştım ve site tanıtımımı bu forumda yapmıştım hatırlayanlar olabilir. O scripti geliştiren arkadaşlarım daha sonra okulweb işine girdiler. Benim scripti beğenmeyenler paralı olunca koşa koşa aldılar herneyse konumuz bu değil. Ama yaklaşım tarzınız çok kırıcı. Onlar satıyor ben bedava veriyorum ve temanın script ile alakası yok. Bu joomla teması o koskoca bir sistemin arayüzü. Bannerden başka benzetebildiğin bir yer var mı? Senin gibi bir kaç kişi yüzünden o scripti de paylaşmaktan vazgeçmiştim burada.

BBNET
Geri