yeni okul randevu sistemi

Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar okul sitesinde randevu kayıtlarına ulaşabiliyordum fakat yeni sistemde personel girişi yapıyorum yetkisiz işlem diyor nasıl ulaşabilirim kayıtlara?

Okul şifresi ile sisteme girip yetkilendirme bölümünden kendinizi sisteme ekleyebilirsiniz.
Ekledik yönetici olarak; ancak kendi mebbisimden girdiğim zaman öğretmen olarak görüyor beni ve sadece bana alınan randevuları görebiliyorum. Genel yönetici rolü yok.

Ben de ekledim kendimi ama sisteme giriş yaparken hala yetkisiz işlem uyarısı alıyorum. Tanımlama geç mi oluyor?

hocalarım okul müdürü sisteme girip sizi randevu sistemi yetkilisi ( Kadmin) olarak ekllemesi gerekiyor. sistem öğretmenleri e okuldan otomatik çekiyor sadece hangi günlerde hangi saat randevuya açık onu kaydetmek gerekiyor.
1767610381401.webp

Ben de randevu kayıtlarına neden ulaşılmak istendiğini anlamamıştım. Kendi kendime niye istenir ki böyle bir şey diyordum. Demek ki doğru düşünmüşüm. İdare nin yetki ve şifresinin gerekli olduğu hiçbir işi üzerime almamayı çok iyi öğrettiler zamanında. Sadece tecrübe.

Geri