KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 23 Kasım 2012 #1 arkadaşlar yeni okul şablonu kullanım kılavuzu var mı....
achillus Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 553 23 Kasım 2012 #2 karçiçeği' Alıntı: arkadaşlar yeni okul şablonu kullanım kılavuzu var mı.... Genişletmek için tıkla ... olmazmı hocam garanti belgesi dahi var şaka biryanada meb-k12-tr-f122/mebweb-anlatimi-video-guncellendi-t100676.html adresinde takılan noktalara değinilmiş.
karçiçeği' Alıntı: arkadaşlar yeni okul şablonu kullanım kılavuzu var mı.... Genişletmek için tıkla ... olmazmı hocam garanti belgesi dahi var şaka biryanada meb-k12-tr-f122/mebweb-anlatimi-video-guncellendi-t100676.html adresinde takılan noktalara değinilmiş.
arifa19 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 23 Kasım 2012 #3 e-mail sorununu çözemedim yardımcı olabilecek yokmu.. nasıl alabiliriz
tugrulbey Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 319 23 Kasım 2012 #4 hocam yönetim paneli kısmında "Yardım Videoları" var. İşinize yarayabilir.
otherm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,038 23 Kasım 2012 #5 birisi şu yeni web şablonunun ekran görüntüsünü koysa da görsek. bizim alan adımızı ve web imiz olduğu için değiştirmeyi düşünmüyorum.
birisi şu yeni web şablonunun ekran görüntüsünü koysa da görsek. bizim alan adımızı ve web imiz olduğu için değiştirmeyi düşünmüyorum.
duuuyguuu Aktif Üye Mesajlar 148 23 Kasım 2012 #6 bugün bizim ilçede tanıtım ve bilgilendirme toplantısı var, aslında müdürlere toplantı.. ama ben de gitmek istedim, gidicez bakalım öğleden sonra, neler anlatcaklar :shock:
bugün bizim ilçede tanıtım ve bilgilendirme toplantısı var, aslında müdürlere toplantı.. ama ben de gitmek istedim, gidicez bakalım öğleden sonra, neler anlatcaklar :shock:
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 23 Kasım 2012 #7 @duuuyguuu hocam hangi ilçedesiniz acaba öğrenebilir miyim..