rahatsızmı ettiMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
sizi memnun mu ettictrl+alt+delete' Alıntı:rahatsızmı ettiMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
Mr.Spermata' Alıntı:sizi memnun mu ettictrl+alt+delete' Alıntı:rahatsızmı ettiMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
evet rahatsız olduğumu özellikle dile getirdim.bir sorun oluşturuyor mu sizin açınızdan?ctrl+alt+delete' Alıntı:Mr.Spermata' Alıntı:sizi memnun mu ettictrl+alt+delete' Alıntı:rahatsızmı ettiMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
özellikle dile getirdiğine göre rahatsız olmuşsun anlaşılan
karar veren bir makamda olsaydınız ya da düşünceleri ciddiye alınacak biri olsaydınız sorun oluştururdu ama öyle birşey olmadığı için sorun yok.sordum cevapladınız o kadarMr.Spermata' Alıntı:evet rahatsız olduğumu özellikle dile getirdim.bir sorun oluşturuyor mu sizin açınızdan?ctrl+alt+delete' Alıntı:Mr.Spermata' Alıntı:sizi memnun mu ettictrl+alt+delete' Alıntı:rahatsızmı ettiMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
özellikle dile getirdiğine göre rahatsız olmuşsun anlaşılan
soru sormak ciddiye almanın ölçüsü değildir.ölçü alınan cevaba karşı yapılan yorumdurMr.Spermata' Alıntı:düşüncelerimi ciddiye almayacaksanız neden bana soru soruyorsunuz?
zoruna mı gitti .... başka derslere değilde neden din ile ilgili derslerden bu kadar rahatsız olunuyor anlamıyorumMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
Mr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
ctrl+alt+delete' Alıntı:rahatsızmı ettiMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
olayın ders eklenip çıkarılmasından dolayı olduğunu sanıyorsan pişkin pişkin yorum yapmaya devam et.insanların saygı duyduğu değerlere saygısızlık yaparsan ona görede tepki alırsın.aladıysan anladın anlamadıysan yapacak birşey yokmystreous' Alıntı:Yiyin birbirinizi.
Adamın elinden dersi alınıp, başka ders konarsa tabi rahatsız olur. Bi de "rahatsız mı etti" deniyor ya. Hayret. Bu ne pişkinlik
mistır biraz seviyeli konuş.muhammedin değil hazreti muhammedin hayatı.sıradan birinden bahsetmiyorsun.eğer çizelgede yazanı yazdım diyorsan çizelgede de hazreti muhammedin hayatı.inançlarımıza değerlerimize saldırman hz.muhammedi muhammed yazarak basitleştirmeye çalışman sadece seni basitleştirir.Mr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
dostm rahatsız olduysan dünyayı terketmen lazım.Allah Muhammed diye basite aldığınız zat için yani Hz.muhammed için "Dünyayı senin yüzüsuyun hürmetine yarattım" diyor.acer50' Alıntı:ctrl+alt+delete' Alıntı:rahatsızmı ettiMr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
Valla beni rahatsız etti.
:++: :++:Metehan' Alıntı:Ağa Muhammed diye bahettiğin kişi ssıradan bir insan değil. Eğer Din Kültürü dersini tam olarak almış olasaydın bşr peygambere Muhammed diye hitap edilmeyeceğini bilmen gerekir. Hz Muhammed bizim pegamberimiz ve baştacımızdır.
Derslerin kaldırılması olayı ayrı bir olay senin hitap tarzın ise çok farklı ve şahsi kanaatim terbiyesizce bir hitap. Derslerin seçmeli olması veya derslerin eklenmesi çıkarılması tartışılır ama senin bu yaptığın asla tartışılacak bir konu değil. Farzedelimki inanmayan birisin , böyle olsan bile bu platformda binler inanan kişi olduğunu düşünerek bu inanan insanların peygamberine karşı bu şekilde bir hitap kullanman doğru değil.
zeusun hayatını mı ekleyeceklerdi? gece gece ne içtiniz de hangi ülkede yaşadığınızı unuttunuz?Mr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik
+1kily' Alıntı::++: :++:Metehan' Alıntı:Ağa Muhammed diye bahettiğin kişi ssıradan bir insan değil. Eğer Din Kültürü dersini tam olarak almış olasaydın bşr peygambere Muhammed diye hitap edilmeyeceğini bilmen gerekir. Hz Muhammed bizim pegamberimiz ve baştacımızdır.
Derslerin kaldırılması olayı ayrı bir olay senin hitap tarzın ise çok farklı ve şahsi kanaatim terbiyesizce bir hitap. Derslerin seçmeli olması veya derslerin eklenmesi çıkarılması tartışılır ama senin bu yaptığın asla tartışılacak bir konu değil. Farzedelimki inanmayan birisin , böyle olsan bile bu platformda binler inanan kişi olduğunu düşünerek bu inanan insanların peygamberine karşı bu şekilde bir hitap kullanman doğru değil.
hocam son zamanda bir kısım yurttaşlar serbest kıyafet eylemi imamhatiplerin açılması Kur'an-ı Kerim dersi derken pek bi gerildiler. unutlmasın lütfen burası müslüman bir ülke ve bu durumların aksi anormal. beğen yada beğenme..
Mr.Spermata' Alıntı:gece gece muhammedin hayatı kuranı kerim vs. derslerini liselerin bazı sınıflarlarına da eklediklerini öğrendik