Yeni Bir Virüs :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Bir haftadır bir öğretmen arkadaş okula bir virüs bulaştırmış. Ağda hangi klasörü açsam hemen oraya bulaşıyr ve ağdan yayılıyor :) varmı bu virüsle karşılaşan. Paylaşıma açar açmaz aktifleşiyor ve eset yakalayıp siliyor. Paylaşıma açık dosyanız klasörünüz olmazsa virüs yok :) ilginç

New folder virüsü paylaşıma açık klasörelere bu yolla bulaşabiliyor. Bir de sality. Bir de conficker var tabi. Özellikle güvenli güncelleştirmesi yapılmamış XP'lerin canına okuyor ağ üzerinden atlayıp.

eya hocam o dedğiniz virüsleri biliyorum ama bu o virüslerden değil :) sistem zaten windows 7 son güncelleştirmeler yüklenmiş. Dün yine klasör ismi ile rar dosyaı oluşturdu rar dosyasının içii açtım :) 2 tane resim 2 tane txt dosya resimde 2 tane çinlimidir japonmudur nedir bilmiyorum resim vardı . sildim rar tekrar oluşturulduğunda yine aynı resim vardı :) virüsü yazanlar olmalı...

Metehan' Alıntı:
eya hocam o dedğiniz virüsleri biliyorum ama bu o virüslerden değil :) sistem zaten windows 7 son güncelleştirmeler yüklenmiş. Dün yine klasör ismi ile rar dosyaı oluşturdu rar dosyasının içii açtım 2 tane resim 2 tane txt dosya resimde 2 tane çinlimidir japonmudur nedir bilmiyorum resim vardı . sildim rar tekrar oluşturulduğunda yine aynı resim vardı virüsü yazanlar olmalı...
virüsü yazanlar kendi resimlerini koymuşlar :puhaha: :puhaha:

BBNET
Geri