Yeni bakanımızın ilk icraatı

Kodla Büyü

berkekaya

Aktif Üye
2.dönem karnelerle birlikte velilerinde karne fotokopileri de verilecek.Karne baskısı son bulması için.twitter hesabında yazıyor.

velilerinde karne fotokopileri ???
velilere de karne fotokopileri olsa gerek,
Veli okula gelecek fotokopi alacak mı?
:?

öğrenci karnelerinin yanında , öğrenci velisinin öğrencilik yıllarındaki karne fotokopilerini öğrencilere verilecek.senin annen ve babanın durumu böyleydi gibi.karne baskısı olmasın diye.

o twitter hesabı sahte imiş arkadaşlar , bilgi alanında FAKE diye yazıyor zaten...

Eğer çocuğun hem annesi hem de babasının çok parlak öğrencilik geçmişleri varsa, çocuk o karneleri görünce baskı altında olmayacak mı?
Ne kadar saçma :?

yaw bilişimcisiziniz bir de adam üstüne üstlük fake de yazmış. ona rağmen bakıyorum gerçek gibi tartışıyorsunuz. Bilişimci bunu yaparsa ötekiler ne yapsın

hocam fake ise adamın yazdıkları nasıl çıkıyor...yazdıklarını bakılırsa başkasının yazdığını zannetmiyorum.pazarda ki fotoğrafını koymuş..

berkekaya' Alıntı:
hocam fake ise adamın yazdıkları nasıl çıkıyor...yazdıklarını bakılırsa başkasının yazdığını zannetmiyorum.pazarda ki fotoğrafını koymuş..
ne yani paranoyak mı koca meb bakanı hesabının başına fake yazsın

Aleni sekilde fake olduğu yazılmış zaten. Biri almış twitter hesabı kullanıyor, hesabı açan da yazmış fake olduğunu...

BBNET
Geri