Çivili Futbol
https://play.google.com/store/apps/deta ... tbol&hl=tr
https://play.google.com/store/apps/deta ... tbol&hl=tr
teşekkürler hocam andengine ve box2d oyun motorları kullandım. hazır kütüphane kullanmadan çok zor olur fizik hesaplamaları. bu şekilde 1000 küsür satır kod yazdım. sizin oyunuzun da inşallah yakında yayınlanıralpaygunes' Alıntı:oyunu denedim . Çok güzel hocam.
Tahminim fizik motoru kullanmışsınız , kullanmadıysanız kendi emeğinizle fiziksel gerçekçilik sağlamışsınız. Elinize sağlık
ana sahnede olabildiğince az yazı olması tasarım prensibim olsa gerek hocamher_dem' Alıntı:Dudugun altina başla yazarsaniz daha iyi olur. Birde baslamadan nasil oynanmasi gerektiğini. Civili futbol 15 sene öncesinde kaldi. Yeni yetisen cocuklar bilmez.
benimki sadece tavsiyeydi. yapıcı eleştiri yapmaya çalışıyorum programınızla ilgili. geliştirmenize bir kullanıcı olarak fayda sağlamak için. ancak sizin tavrınız değişik, sinir bozucu. tasarım prensibiniz nedir bilemeyeceğim çünkü sizi ve tasarımlarınızı bilmiyorum.sonzeybek' Alıntı:ana sahnede olabildiğince az yazı olması tasarım prensibim olsa gerek hocamher_dem' Alıntı:Dudugun altina başla yazarsaniz daha iyi olur. Birde baslamadan nasil oynanmasi gerektiğini. Civili futbol 15 sene öncesinde kaldi. Yeni yetisen cocuklar bilmez.
hocam sinir bozucu olsun diye bir şey yazmadım düdük resmi başlangıcı çağrıştırdığı için ayrıca başla yazmaya gerek görmedim. Teşekkürler yorum yazdığınız için zaman ayırıp denemişsinizher_dem' Alıntı:benimki sadece tavsiyeydi. yapıcı eleştiri yapmaya çalışıyorum programınızla ilgili. geliştirmenize bir kullanıcı olarak fayda sağlamak için. ancak sizin tavrınız değişik, sinir bozucu. tasarım prensibiniz nedir bilemeyeceğim çünkü sizi ve tasarımlarınızı bilmiyorum.sonzeybek' Alıntı:ana sahnede olabildiğince az yazı olması tasarım prensibim olsa gerek hocamher_dem' Alıntı:Dudugun altina başla yazarsaniz daha iyi olur. Birde baslamadan nasil oynanmasi gerektiğini. Civili futbol 15 sene öncesinde kaldi. Yeni yetisen cocuklar bilmez.
düdük var ne olduğu belli değil. düdüğün altına başla yazmak ve ana sayfanda 5 10 20 sayılarının altında oyunun nasıl oynanacağıyla ilgili bir bilgi kalabalık etmez. kullanıcı dostu olur. tasarımda sadelik olacak diye kullanıcı dostluğundan uzaklaşmayın bence.
teşekkürler hocam. gelir 2 farklı yolla sağlanabilir. uygulamanızı bir fiyat belirleyerek google play de satabilirsiniz ya da ücretsiz yayınlayıp admob gibi üyelikler sayesinde sahne içi farklı boyutlarda reklam ekleyerek gelir sağlayabilirsinizhalk' Alıntı:Eline sağlık. Belirli bir gelir modeli var mı, reklam falan?
sonzeybek' Alıntı:teşekkürler hocam andengine ve box2d oyun motorları kullandım. hazır kütüphane kullanmadan çok zor olur fizik hesaplamaları. bu şekilde 1000 küsür satır kod yazdım. sizin oyunuzun da inşallah yakında yayınlanıralpaygunes' Alıntı:oyunu denedim . Çok güzel hocam.
Tahminim fizik motoru kullanmışsınız , kullanmadıysanız kendi emeğinizle fiziksel gerçekçilik sağlamışsınız. Elinize sağlık
Aynen hocam andengine kütüphanesi line ve rectangle kullandırıyor ama örneğin bir ellipse çizdirilemiyor. line nesnesini sprite ile çarpışmalarda kullanamadım bunu yerine bazı yerlerde sprite nesneleri oluşturdum. öğrendiklerinizi bir çalışma üzerinde tatbik etmeden pek işe yaramıyorlar hocam o yüzden basit de olsa kendinize ait bir oyun geliştirin derimalpaygunes' Alıntı:sonzeybek' Alıntı:teşekkürler hocam andengine ve box2d oyun motorları kullandım. hazır kütüphane kullanmadan çok zor olur fizik hesaplamaları. bu şekilde 1000 küsür satır kod yazdım. sizin oyunuzun da inşallah yakında yayınlanıralpaygunes' Alıntı:oyunu denedim . Çok güzel hocam.
Forumda andengine ve box2d ile uğraşan birilerinin olması çok güzel. Ben başlangıç olarak http://www.serefakyuz.com/ ve gene aynı kişinin kitabından başlamıştım andengine ye şaun kitapla işim bitti. bayağı yolaldığımı düşünüyorum fakat elimde senaryo yok. Tamamen hobi olarak kaldı elimde
En zorladığım konu çizim işleri. pürüzsüz çizim yapmak için gelişmiş sınıfları yok sanırım. line nesnesinden başka. line ile çizimlerde hoş değil. Eğer bununla ilgili fikrin olursa lütfen yaz. çizgi için sprite kullanıyorum oda kasıyor tamleti![]()