serkanaytekin' Alıntı:Bana kalsa alkollü iken kaza yapıp birini öldüreni direkt asarım. Çünkü alkolü keyfi olarak içiyor ve keyfi adam öldürmüş oluyor. Tabancayı beline takıp birini vurmadan farkı yok alkollü araç kullanıpta birini öldürenin.
serkanaytekin' Alıntı:Bana kalsa alkollü iken kaza yapıp birini öldüreni direkt asarım. Çünkü alkolü keyfi olarak içiyor ve keyfi adam öldürmüş oluyor. Tabancayı beline takıp birini vurmadan farkı yok alkollü araç kullanıpta birini öldürenin.
Müslümanız her ikimizdemuslumdemirel' Alıntı:ferman sendedir ama gönül ustalıgı bizde
senden ayıgız şu sarhos halimizle
sen insan kanı içersin biz üzüm kanı
insaf be sultanım akıl hangimizde?
serkanozen1' Alıntı:Müslümanız her ikimizdemuslumdemirel' Alıntı:ferman sendedir ama gönül ustalıgı bizde
senden ayıgız şu sarhos halimizle
sen insan kanı içersin biz üzüm kanı
insaf be sultanım akıl hangimizde?
İçki HARAMDIR dinimizde..
İçki içip durursun..
Söyle içkilinin akıl neresinde??
özellikle adamın orasına bakarsan görürsün tabi! adama zorla söyletiyorsunuz duyanda sabah akşam görüyorsun sanacak, oldu olacak delileride oldurelim malum onlarda açıyor arada. sizin savunma tarzınıza turp sıksınlarbilisim_TR' Alıntı:hava karardı mı ailecek sahile gidemiyoruz umuma açık yerlerde yasaklanmalı bence sarhoşların penisini görmek zorundamıyız boşaltım yaparken?
kakababa' Alıntı:özellikle adamın orasına bakarsan görürsün tabi! adama zorla söyletiyorsunuz duyanda sabah akşam görüyorsun sanacak, oldu olacak delileride oldurelim malum onlarda açıyor arada. sizin savunma tarzınıza turp sıksınlarbilisim_TR' Alıntı:hava karardı mı ailecek sahile gidemiyoruz umuma açık yerlerde yasaklanmalı bence sarhoşların penisini görmek zorundamıyız boşaltım yaparken?