Yeni alışveriş sitemize destek

Kodla Büyü

ozcanikli

Süper Üye
Süper Üye
Artık yavaş yavaş memurluktan kopmak ve ticarete geçmek gerektiğini düşünerek bir sirket kurduk ve site actık
Http://www.parkvitrin.com
Bilgisayar bilişim üyelerine özel indirimler yapacağız.

ürünleri almadan önce son fiyat almanızda fayda var.
Desteklerinizi bekliyoruz lütfen üye olun.
eleştiri ve yorumlara acığız.

hocam öncelikle hayırlıolsun. gecen gün s3 için size mesaj atmıstım. fiyat noktasında dönüş oldu lakin ürün disbiritör garantilimi yoksa paralel ithalat mı bu konuda bilgi vermediniz. ayrıca eğer disbiritör ise hangi firma :)

Hayırlı olsun hocam. Sağlam çalışırsanız ummadığınız kadar ilerlersiniz. İnsanların istediği tek bir şey var, sağlamlık ve dürüstlük. Allah muvaffak etsin.

hocam hayırlı olsun, bence anasayfada orta üst kısmı daha verimli kullanabilirsiniz,
yani bebek masası, iphone5, tarak, katı meyve sıkacağı.. büyük ihtimal her ilgi alanına birden hitap edelim, ilgisini çeken tıklasın diye düşünmüşsünüz ama daha etkili kullanılabilir, çok tıklanan alışveriş sitelerinde güzel örnekler var..

şirket kimin üzerine hocam? LTD şirket sanırım. Memur olan üyelerin hisse dağılımı nasıl? Şirkete ortak olmak için bir yerden izin almanız gerekti mi? Yada sonradan bir yere bilgi verdiniz mi? Şirketten elde edeceğiniz şahsi kazançları(şirketin kazancından size düşen pay) nasıl vergilendireceksiniz? vb vb biraz da bu işler nasıl yapılır bahsedin meraklı olanlara önbilgi olsun :)

Hocam ben dahil bir çok insan akakçe ve ucuzu.com gibi sitelerden fiyat karşılaştırıp alışveriş yapıyor. Bir an önce onlara kendi sitenizi indexletirseniz gayet iyi olur diye düşünüyorum.

hocam hayırlı uğurlu olsun. bol kazançlar hep girmek istediğim bir sektör umarım emeğiniz boşa çıkmaz

hocam ben sabit bir telefon ve adres göremedim, güvenilirlik için bunlar gerekli diye düşünüyorum.

öncelikle hayırlı olsun hocam. Lakin günümüz e-ticaret sitelerinin konsepti açısından siteniz çok acemi kalmış. Site tasarım konusunda profosyonel destek almanız gerekiyor. Kullanılan script ve arayüz 5 yıl öncesi havası taşıyor. Size tavsiyem uzun zamandır profosyonel olarak çalıştığımız ticimax'dır.
En azından doğru bir başlangıç olacaktır.isterseniz de size yardımcı olabilirim.
iyi işler.

ozcanikli' Alıntı:
Artık yavaş yavaş memurluktan kopmak ve ticarete geçmek gerektiğini düşünerek bir sirket kurduk ve site actık
Http://www.parkvitrin.com
Bilgisayar bilişim üyelerine özel indirimler yapacağız.

ürünleri almadan önce son fiyat almanızda fayda var.
Desteklerinizi bekliyoruz lütfen üye olun.
eleştiri ve yorumlara acığız.
Hayırlı uğurlu olsun hocam bol ve helal kazançlar inşaallah..

BBNET
Geri