Yeni açılan eğitim kurumlarına başvuran var mı....!

Kodla Büyü

arifa19

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mebbis teki duyurular dan başvuru yapılabiliyor.. Bana okul açılmadı acaba hepimiz de aynı sonuç mu gözüküyor...Başvuran var mı??

Re: Yeni açılan eğitim kurumlarına başuran var mı....!

Branşınız bu başvuru için uygun değildir!
uyarısı veriyor :-1:

son 3-4 senedir aldığım tek ve yegane cevap; yine yeni yeniden: "branşınıza ait boş kontenjan bulunmamaktadır."

uyarısı veriyor

Bu uyarıyı neden veriyor ; bir eksiklik mi ? var acaba.

memo-x' Alıntı:
uyarısı veriyor

Bu uyarıyı neden veriyor ; bir eksiklik mi ? var acaba.

bende de aynı uyarıyı veriyor hocam. arkadaşlar bi baksanız bizde mi sorun var yoksa genel bi durum mu?

hocam okullarda normumuz olmadığı için. bende de aynı hatayı veriyor ama eşimin bransında okullar görünüyor...

Bende de aynı uyarıyı veriyor. Size bir sorum olacak. Biz anaokulunda çalışabiliyor muyuz?

bendede
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
hatası veriyor

branş öğretmenlerin ataması anadolu atamalarından dolayı durduruldu da onun için.şimdilik ilkokul öğretmenlerinin ataması yapılıyor.

ilyas33' Alıntı:
branş öğretmenlerin ataması anadolu atamalarından dolayı durduruldu da onun için.şimdilik ilkokul öğretmenlerinin ataması yapılıyor.
yani hocam daha sonra mı yapılacak branş atamaları şimdi sadece sınıfçıların ataması var doğrumu anladım

bulunduğu okulda 3 yıl şartı var,ama hangi tarih baz alınacak. 42.madde il içi yer değiştirmeyi işaret ediyor,il içi klavuzda 15 Eylül baz alınır diyor.Yani aslında önümüzdeki 15 Eylül 'e göre 3 yıl olması gerekmez mi?

3 yıl şartı yok norm fazlası isen ve branşında açık varsa tercih yapabilirsin..

şimdi şu an itibariyle 2 yıl 5 ay gösteriyor ama eylül desek 3 yılı geçiyor ne iş anlamadım gitti

Buzkırıcı' Alıntı:
şimdi şu an itibariyle 2 yıl 5 ay gösteriyor ama eylül desek 3 yılı geçiyor ne iş anlamadım gitti
hocam bakanlığın gönderdiği yazıda 42.maddeye işaret ediyor, 42.madde de il içi kılavuza..il içi kılavuz 15 Eylül baz alınır diyor.genelde sonraki Eylül olması gerekmez mi? bu süre hesabında hangi tarihi baz alınacağı belli değil.Sistem atama tarihine göre hesaplıyor yaılmıyorsam.

BBNET
Geri