YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü

vlkn123

Aktif Üye
Hayırlı olsun, BTR değişmiş yeni ismimiz YEĞİTEK Okul Sorumlusu olmuş ilçe koordinatörü tarafından iletilen mesaj, bakalım kadro norm durumu vs etkilenecek mi ?

herhangi bir açıklama yok ekstra, görevlendirme yapılmadan önce tüm illerimiz iletilecek resmi yazıyı beklesinler gibi bir ifade var merkezden iletilen.

Mesaj bu şekilde arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-18-17-25-15-288_com.whatsapp-edit.webp
    Screenshot_2025-08-18-17-25-15-288_com.whatsapp-edit.webp
    62.1 KB · Görüntüleme: 956
Resmi yazı yok daha sanırım, yazı çıkana kadar okulun 2 haftası geçer başvuru vs. ilk ay ek ders konusunda maduriyet yaşanır.

Büyük ihtimalle isim değişikliğiyle birlikte ekstra yeni görev ve sorumluluk verilecektir.

Ne zaman birşey değişse hep alehimize işler ortaya çıkıyor, bakalim bunda neler olacak

10 yıl önce 1 ekders ücretine 20 ekmek alınabiliyorken günümüzde 10 ekmek alınabiliyor. Özetle sorumluluk artıyor, ücret düşüyor.

Anladığım kadarıyla İllere ilçelere birsürü yeni pozisyon tahsis edilmiş,müstesna kişilere,über yetenekli arkadaşlara ballı börekli masabaşı işleri bulunmuş. Haa sana bana nasıl yansır onu da söyleyim bir sürü yeni angarya, idarenin keyfine göre yorumlayabileceği birsürü yeni madde,kazanım yerine birsürü törpülenmiş özlük hakkı. Atın fava bekleyin

Yeni yönerge Mart ayında çıkmış fakat eski yönergede geçen Fatih Projesi Eğitmeni ve BT Rehber Öğretmeni görevleri kaldırılmış. Bu konudan sonra dikkatimi çekti.
Bende bu konudan sonra yeğitekin sitesini bayağı kurcaladım. Okul sorumlusu diye birşey bulamadım. Sadece tahtalar pardus olacak haberi var baska da bisey yok

Bir ara resmi yazı gelmiş, seni okul sosyal medya sorumlusu yapalım ismini verelim mi dediler yok dedim.Bu web sitesi, sosyal medya hesaplarını yönetecek kişi imiş.Oylece kaldi

ilksms
Geri