YEĞİTEK Okul Sorumlusu(YOS) Dilekçe Örneği

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
YOS olarak; nöbet, sosyal kulüp, egzersiz, kurslar, hazırlık ve planlama gibi konularda görüş sorabileceğiniz ve ek ders yönetmeliğine göre görev tanımı dışında yapılan bu görevlerden ek ders alınıp-alınamayacağını madde madde açıklayan biraz uzun bir dilekçe örneği hazırladım.

Faydalanmak isteyenler; dilekçede istedikleri yerleri değiştirerek okuluna verip, ilçe, il ve gerekirse bakanlıktan görüş isteyebilir.
(PDF ve Word Formatında)

Dilekçede neden ek ders verilmesi gerektiğini ayrıntılı bir şekilde ek ders yönetmeliğindeki gerekçeleriyle açıkladım.

-Hatalı veya eksik gördüğünüz kısımları da belirtirseniz yeniden düzenleyebilirim.

Not: Normal şartlarda; nöbet, kulüp, egzersiz, kurs vs yapmayı düşünmüyorum. Ancak yapmayı düşünenlere, umarım faydası olur...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
YOS olarak; nöbet, sosyal kulüp, egzersiz, kurslar, hazırlık ve planlama gibi konularda görüş sorabileceğiniz ve ek ders yönetmeliğine göre görev tanımı dışında yapılan bu görevlerden ek ders alınıp-alınamayacağını madde madde açıklayan biraz uzun bir dilekçe örneği hazırladım.

Faydalanmak isteyenler; dilekçede istedikleri yerleri değiştirerek okuluna verip, ilçe, il ve gerekirse bakanlıktan görüş isteyebilir.

Dilekçede neden ek ders verilmesi gerektiğini ayrıntılı bir şekilde ek ders yönetmeliğindeki gerekçeleriyle açıkladım.

-Hatalı veya eksik gördüğünüz kısımları da belirtirseniz yeniden düzenleyebilirim.

Not: Normal şartlarda; nöbet, kulüp, egzersiz, kurs vs yapmayı düşünmüyorum. Ancak isteyenlere, umarım faydası olur...
Elinize sağlık hocam

Yazıyı elimden geldiğince anlaşılır yazmaya çalıştım. Ek ders yönetmeliğini ve YOS görev esaslarını açıp incelerseniz, daha anlaşılır olur.

Sosyal kulüpler, yönetmelikte ek ders başlığı 6. madde kapsamında yazılmış. Okul sonrası yapılmasına rağmen, 6. madde nedeniyle ek ders verilmeyebilir. Yine de ders dışı yapıldığı için dilekçeye ekledim.

ilksms
Geri