F fcig Site Gezgini Mesajlar 99 10 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar ilici tercihte bulundum, ancak yazdır butonu aktif olmadığı için yazdıramadım. Bu sorunu yaşayan başka biri varsa ne yapmak lazım?
Arkadaşlar ilici tercihte bulundum, ancak yazdır butonu aktif olmadığı için yazdıramadım. Bu sorunu yaşayan başka biri varsa ne yapmak lazım?
hsezgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 501 10 Temmuz 2013 #2 hocam okul müdürlüğü çıktıyı alıyor. İstersen sağ tuş yazdır yapabilirsin.
E egitimci. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 685 10 Temmuz 2013 #3 hsezgin' Alıntı: hocam okul müdürlüğü çıktıyı alıyor. İstersen sağ tuş yazdır yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... evet bu sorun değil çıktı izni vermiyor...eskiden öğretmen imzalatıyordu şimdi okul kendisini garanti altına almak için öğretmene imzalatıyormuş...
hsezgin' Alıntı: hocam okul müdürlüğü çıktıyı alıyor. İstersen sağ tuş yazdır yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... evet bu sorun değil çıktı izni vermiyor...eskiden öğretmen imzalatıyordu şimdi okul kendisini garanti altına almak için öğretmene imzalatıyormuş...