Yaz seminer konu anlatımı ve bt rehberliği

Kodla Büyü

meyaz

Aktif Üye
Merhabalar arkadaşlar, seminer döneminde öğretmenlerin anlatması gereken konularda bt rehberleride konu anlatma zorunluluğu varmıdır. BT rehberliği görevi sırasında belirtilen görevlerin haricinde görev verilemez ifadesine dayanarak soruyorum bu soruyu? Cevaplarınız için teşekkürler.

Kütahya Hisarcık ilçesi kimse bana konu anlatcaksın filan demedi. Fakat diğer branştaki arkadaşlar anlatacaklarmış.

Okula öğretmenlerin isimlerinin bulunduğu ve konuların bulunduğu bir yazı geldi,benim adımda mevcut bu yazıda. Görevlendirmem de 30 haziranda bitiyor. Müdür yardımcıları konu anlatmayacak.Bende bi sorayım sizlere dedim. Böyle bir zorunluluk söz konusu olabilir mi diye.

Sayın hocam, BT ile ilgili bir konu ise anlatın gitsin, zaten görevlerinizden biri de öğretmenlere BT konusunda bilgilendirme yapmak. Okul idaresi de bunu dayanak göstererek konu anlatmanızı isteyebilir ki bence güzel de bir fırsat olur sizin için.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, BT ile ilgili bir konu ise anlatın gitsin, zaten görevlerinizden biri de öğretmenlere BT konusunda bilgilendirme yapmak. Okul idaresi de bunu dayanak göstererek konu anlatmanızı isteyebilir ki bence güzel de bir fırsat olur sizin için.

yok be hocam,bt ile uzaktan yakından alakası olmayan mevzular. BT olsa can kurban hocam

benim konum EBA bana fikrimi sorup idare kendi seçti konuyu. peki ben içeriği nasıl doldurup güzel bir sunum yapacam. fikri olan arkadaşlar yardım edebilirmi.

benim görevlendirme yazısında bitiş tarihi yazmıyordu. Söyledim müdüre, oralı olmadı bakarız falan dedi bende seminerlere katıldım ilde

BBNET
Geri