H hakan Site Gezgini Mesajlar 65 13 Mart 2011 #1 Kendine güvenenlere... http://www.yazilimciyimben.com/Default.aspx
opian Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 13 Mart 2011 #3 Ubuntu 10.10 ve Firefox 4 altinda acilmiyor(silverlight'i kurdum). Siteyi hazirlayanlar yazilimci mi acaba ?
Ubuntu 10.10 ve Firefox 4 altinda acilmiyor(silverlight'i kurdum). Siteyi hazirlayanlar yazilimci mi acaba ?
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,994 13 Mart 2011 #4 opian' Alıntı: Ubuntu 10.10 ve Firefox 4 altinda acilmiyor(silverlight'i kurdum). Siteyi hazirlayanlar yazilimci mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... aspx microsoft yazılımcıları yapmış hocam
opian' Alıntı: Ubuntu 10.10 ve Firefox 4 altinda acilmiyor(silverlight'i kurdum). Siteyi hazirlayanlar yazilimci mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... aspx microsoft yazılımcıları yapmış hocam
ebfo45 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,832 13 Mart 2011 #5 Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.