yazıcı tavsiyenize ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Hayat

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar
çok sayıda çıktıda sorun yaratmayacak , toneri uzun süre giden ve sorunsuz dolum yapılabilen siyah-beyaz yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var. şuanki fiyatlardan haberim yok ama 250den fazla olmasın fiyatı lütfen.ilgilenip yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Hocam bende uzun zamandır araştırıyorum.. şu modelleri en popüler

Brother (modelini tam bilmiyorum)
Samsung ML - 1640
HP 1005
Xerox

özelliklerini de kesin incelemişsindir uzun zamandır araştırdığınıza göre. peki sizce hangisi?

Brother HL-2040
XEROX Phazer 3117
Samsung ML-1640

bu üç yazıcıyı tavsiye ederim. fiyatları 150 TL civarında. brother ve xerox'un bu modelleri çipsiz.

Brother HL 2040 ı şiddetle tavsiye ediyorum. Karne dönemi 2000 karne 700-800 tane belgeyi hiç teklemeden bastı.

Samsung ML-1640 hocam
resetleme problemi ile ilgili sıkıntıları aşabilirsin sanırım
forumda da konusu geçmişti bir ara

Samsung ML-1640 - bu yazıcı için çok iyi diyen de var çok kötü diyen de o yüzden kararsız kaldım. aslında eski okulumda bu yazıcı vardı ve sorunsuz çalışıyordu. hatta çip sorunu bile yaşamadık. üretimden üretime değişiyor heralde o yüzden almaya cesaret edemiyorum.

Brother HL 2040 - bu yazıcıyı ise hiç duymamıştım. kullananlar tereddütsüz alın hocam diyorsa eğer bi de bunu deniyelim bari:))

Brother HL 2040
XEROX PHASER 3117

hocam bunlarıdan birini al bence. arkadaşlarda belirtmiş chip resetleme derdi yok. Brother ı bende pek bilmezdim ama kullandıkça ne kadar kaliteli olduğunu anladım.

Biz dolumcuyuz, bunu söylemek bizim zararımıza :) O yüzden iyi dinleyin.

Xerox Phaser 3117 şu anda ki piyasanın en iyi orta seviyede ki tek renk yazıcısıdır.Toner drum ı 30 000 sayfayı geçebilir.Toner dolumda dahi 2000 sayfa çıktı verir.Yazıcının kağıt başına yüklediği maliyet çok düşüktür.

En sağlam tonerlerden birine sahip olan bu makineden, piyasadan çekilmeden önce 2 şer tane alın ... !!!

www.ankaratoner.com

BBNET
Geri