btnotlari Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,273 14 Ekim 2012 #1 Arkadaşlar kullandığınız yazıcılardan all in one ( yazıcı tarayıcı fotokopi) özelliklerine sahip yazıcı modellerini markalarını söyleyebilir misiniz
Arkadaşlar kullandığınız yazıcılardan all in one ( yazıcı tarayıcı fotokopi) özelliklerine sahip yazıcı modellerini markalarını söyleyebilir misiniz
btformatör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 864 14 Ekim 2012 #2 HP DESKJET 3515 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ
A Ahmetcogur Aktif Üye Mesajlar 191 14 Ekim 2012 #3 hocam bitmeyen kartuş sistemlerinden al. canon kullanıyorum ben cok memnunum
sezginozturk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 630 14 Ekim 2012 #4 Hocam hiç bulaşma bir tane lazer yazıcı ve uygun bir tarayıcı al. Çok fonksiyonlu yazıcılar sürekli kullanım için yetersiz.
Hocam hiç bulaşma bir tane lazer yazıcı ve uygun bir tarayıcı al. Çok fonksiyonlu yazıcılar sürekli kullanım için yetersiz.
S serol45 Site Gezgini Mesajlar 67 14 Ekim 2012 #5 HP LaserJet Pro M1132 Fotokopi + Tarayıcı + Laser Yazıcı iki senedir kullanıyorum bölümde gayet başarılı hiç problem yaşamadık tonerini doldurup doldurup kullanıyoruz..
HP LaserJet Pro M1132 Fotokopi + Tarayıcı + Laser Yazıcı iki senedir kullanıyorum bölümde gayet başarılı hiç problem yaşamadık tonerini doldurup doldurup kullanıyoruz..