E esmas Aktif Üye Mesajlar 142 Bugün 10:31 #1 merhaba arkadaşlar, bt sınıfı için yapılan imaja yazıcı tanıtamıyorum. Yazıcı tanıtabildiğiniz bir imaj var mı?
merhaba arkadaşlar, bt sınıfı için yapılan imaja yazıcı tanıtamıyorum. Yazıcı tanıtabildiğiniz bir imaj var mı?
darthvader61 Üye Mesajlar 31 Bugün 10:40 #2 Bu hizmeti yeniden başlatıp denermisiniz? Ekli dosyalar Screenshot_3.webp 75.5 KB · Görüntüleme: 62
E esmas Aktif Üye Mesajlar 142 Bugün 11:30 #3 darthvader61' Alıntı: Bu hizmeti yeniden başlatıp denermisiniz? Genişletmek için tıkla ... denedim hocam olmadı, teşekkür ederim
darthvader61' Alıntı: Bu hizmeti yeniden başlatıp denermisiniz? Genişletmek için tıkla ... denedim hocam olmadı, teşekkür ederim
hiboz Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,377 Bugün 11:39 #4 esmas' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bt sınıfı için yapılan imaja yazıcı tanıtamıyorum. Yazıcı tanıtabildiğiniz bir imaj var mı? Genişletmek için tıkla ... Hizmetlerden yazdırma biriktiricisini otomatik başlangıç yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Başka bir ayar yok.
esmas' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bt sınıfı için yapılan imaja yazıcı tanıtamıyorum. Yazıcı tanıtabildiğiniz bir imaj var mı? Genişletmek için tıkla ... Hizmetlerden yazdırma biriktiricisini otomatik başlangıç yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Başka bir ayar yok.