Yazıcı kafasına göre bişiler yazıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan snotra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

snotra

Aktif Üye
ya arkadaşlar; benim ağ üzerinden kullandığım yazıcı, yazı gönderdiğimde üzerinde font isimleri vs. yazan tonla sayfa çıkarıyor. ama benim yazdırmak istediğimi yazdırmıyor. sebebi ne olabilir? Acil düzeltmem gerek bu sorunu, yazıya gönderilmesi gereken 7 sayfalık bir zorunlu hizmet yükümlüsü listesi var, bu bilgisayardan başka yerde de açılmıyor :(

geçen biz de yaşadık bu sorunu
yazıcı paralel porttan bağlı. bunu iptal edip usb den bağladık sürücülerini yükledik. düzeldi.
ertesi sabah sistem çöktü
format atıp yeniden yükledik....

snotra' Alıntı:
ya arkadaşlar; benim ağ üzerinden kullandığım yazıcı, yazı gönderdiğimde üzerinde font isimleri vs. yazan tonla sayfa çıkarıyor. ama benim yazdırmak istediğimi yazdırmıyor. sebebi ne olabilir? Acil düzeltmem gerek bu sorunu, yazıya gönderilmesi gereken 7 sayfalık bir zorunlu hizmet yükümlüsü listesi var, bu bilgisayardan başka yerde de açılmıyor :(
Hocam gönderdiğiniz yazının fontları ile ilgili olabilir. Arial veya times New Roman fontlarını seçinm problem çıkmaması lazım.

ilsis'ten bir sayfayı yazdırmaya çalışıyorum. fontlarını değiştirme imkanım yok. ama siz öyle deyince bir word dökümanı açıp denedim. sonuç aynı :(

Hocam yazıcı bağlı olduğu makinada düzgün çalışıyormu yoksa sadece ağ üzerinden gelen yazılarımı o halde çıkarıyor.

hasari' Alıntı:
Hocam yazıcı bağlı olduğu makinada düzgün çalışıyormu yoksa sadece ağ üzerinden gelen yazılarımı o halde çıkarıyor.

GÜZEL BİR SORU TEBRİK EDERİM AYNISINI BEN SORACAKTIM AĞZIMDAN ALDIN

fatihpc' Alıntı:
hasari' Alıntı:

GÜZEL BİR SORU TEBRİK EDERİM AYNISINI BEN SORACAKTIM AĞZIMDAN ALDIN
Kalb kalbe karşıdır desem yok yok olmaz yalnış anlaşılabilir :)

yazıcıdaki belgeleri iptal edip yazıcıyı birkaç defa kapatıp açınca sorun düzeliyor. Bizim okulda da nokta vuruşlu bir yazıcı var aynı hatayı veriyor. Neden olduğunu bilmiyorum.
Bi defasında bi arkadaşta daolmuştu. Ara kabloyu değiştirince sorun çözüldü.

BBNET
Geri