Yazıcı önerileriniz?

Kodla Büyü

calimero

Site Gezgini
Okulumuza yazıcı almak istiyoruz.Çok fonksiyonlu bir yazıcı düşünüyoruz.Daha önce kullanmadığım için Fiyat, donanım ve kullanım açısından önerilerinizi bekliyorum.

hocam okulda çok fonksiyonlu yazıcı (mürekkep püskürtmeli) pek fazla dayanmıyor, yazıcıdan alınan çıktı sayısı lazer yazıcılara göre düşük. Fotokopi makinesi varsa bi lazer yazıcı almanı tavsiye ederim (samsung ml 1610, toner save modunda 5000 sayfa basıyor). Amaç hem fotokopi hemde yazıcı ise biraz paraya kıyıp çok fonksiyonlu brother lazer yazıcı ve fotokopi makineleri var

hgx2' Alıntı:
hocam okulda çok fonksiyonlu yazıcı (mürekkep püskürtmeli) pek fazla dayanmıyor, yazıcıdan alınan çıktı sayısı lazer yazıcılara göre düşük. Fotokopi makinesi varsa bi lazer yazıcı almanı tavsiye ederim (samsung ml 1610, toner save modunda 5000 sayfa basıyor). Amaç hem fotokopi hemde yazıcı ise biraz paraya kıyıp çok fonksiyonlu brother lazer yazıcı ve fotokopi makineleri var

samsung ml 1610, toner save modunda 5000 sayfa basıyor burası yanlış ilk toneri 3000 civarı sonraları 2000 e şükür
Kartuş dolumu yapabilenler bilirler.
FOTOKOPİ makinası ile maliyet aynıdır.Hatta daha iyidir.Çok kullanılıyorsa büyük XXL kartuş alınması ve yedekli dolum ile maliyet lazer ile kıyaslanamaz.
Ancak fotokpi ile kıyaslarsınız.BELKİ:-)))))))

şu an da piyasa bulunabilecek en uygun lazer chipsiz yazıcı brother 2040 fiyatı 140lira civarında.

COBOL' Alıntı:
hgx2' Alıntı:

samsung ml 1610, toner save modunda 5000 sayfa basıyor burası yanlış ilk toneri 3000 civarı sonraları 2000 e şükür
FOTOKOPİ makinası ile maliyet aynıdır.Hatta daha iyidir.Çok kullanılıyorsa büyük XXL kartuş alınması ve yedekli dolum ile maliyet lazer ile kıyaslanamaz.
biraz zaman geçmiş üzerinden mesajını yeni gördüm ama isteyen olursa kendi ml1610 ve okuldaki ml 1610 yazıcının özet çıktısını alıp buraya ekleyebilirim 5000 sayfa hayal değil gerçek !

Bende Brother marka lazer yazıcı tavsiye ederim, diğer markalar demo tonerle gelir, brother tam doludur.

semantic' Alıntı:
Bende Brother marka lazer yazıcı tavsiye ederim, diğer markalar demo tonerle gelir, brother tam doludur.

ayrıca chipsizdir ve şu an hepsiburadada 10 ekime kadar 145 lira. ihtiyacı olan kaçırmasın

samsung 1610, samsung ML 2250 ve o seriden diğerleri

hp 1010 ve hp 1015

kurumlarda bunlardan daha pratiğine, kullanışlısına ve sorunsuzuna rastlamadım. Tavsiye ederim

Saygılar

hgx2' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
hgx2' Alıntı:

biraz zaman geçmiş üzerinden mesajını yeni gördüm ama isteyen olursa kendi ml1610 ve okuldaki ml 1610 yazıcının özet çıktısını alıp buraya ekleyebilirim 5000 sayfa hayal değil gerçek !
HALEN ISRARLIYIM
KARTUŞLU SCANNERLİ RENKLİ BİR YAZICI nın İŞLETİM MALİYETİ BURADAKİLERLE KIYASLANAMAYACAK DERECEDE DÜŞÜKTÜR.

Hocam Samsung 1610 tavsiye ediyorum. Bir yıldan beri evimde de kullanıyorum. Okulda da var. Ama alırken TAM DOLU TONER olarak almalısın. Bunu sakın unutma. Benim aldığım tam dolu tonerdi.

Hocam bizde hp 1010 yazıcı var. çok memnunum. Mürekkep püskürtmeli çok fonksiyonlu alalım mı die düşünmüştük.Renkli yazıcı yok okulda.Bazen sıkıntı oluyo ihtiyaç hlinde.Okul da ilçe merkezine uzak olunca.Yorumlarınız için çok teşekkürederim.Elimizdeki paraya göre durumu netleştircez bakalım.iyi çalışmalar

sınıfta samsung ml 2250, öğretmenler odasında samsung 1610 var ikisinde de hiç problem yaşamadım. Ayrıca Kyocera da iyi bir marka.

BBNET
Geri